pondělí 22. března 2021

Zavařovací hrnec domo do322w

Hrnec je také vybaven plastovým roštem pod zavařovací sklenice. Hrnec lze použít i na vaření, nebo díky výpustnému kohoutu i pro výdej nápojů. Veškeré informace o produktu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Konzervovat můžete téměř vše – zeleninu, čerstvé ovoce, houby, ale i maso ze zabijačky.


Pokud chcete cítit chuť léta po celý rok či uchovat všechny poklady z vaší zahrádky, bez kvalitního zavařovacího hrnce se neobejdete. Použít ho navíc můžete nejen pro sterilování. Ocelový výpustný kohout pro automatický zavařovací hrnec s LCD. Nevíte, co dělat s bohatou úrodou z vaší zahrady? Zavařování nebylo nikdy jednodušší.


Díky tomu si snadno připravíte nejen marmelády, pyré, dětskou výživu, ale i polévky nebo guláše – veškeré zásoby tak budou ihned. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. Odnímatelný termoobal přímo pro hrnce značky DOMO. Minimalizuje tepelné ztráty = šetří čas i energii. Urychluje proces ohřátí na požadovanou teplotu.


Pomocí zipu lze snadno nasadit i odepnout. Vhodné pro zavařovací hrnce: DO322W - poloautomatický. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Elektrický hrnec na zavařování s poloautomatickým provozem.


Poloautomatický zavařovací hrnec v nerezovém provedení vhodný i na vaření polévek, guláše a výrobu sýrů. Kvalitní smaltovaná nádoba, elektronický termostat. Díky plastovému výpustnému kohoutu jej lze použít i na výdej nápojů. Disponuje nastavitelným časovým spínačem s hodnotou až 1minut, nebo může poskytnout nepřetržitý chod. Smaltový zavařovací hrnec s časovačem a termostatem.


Díky výpustnímu kohoutu lze hrnec snadno použít jako várnici na nápoje. Regulace teploty: od 30oC do bodu varu. Vhodný i na vaření polévek, guláše a výrobu sýrů. Pro dosažení maximální bezpečnosti při vaření či zavařování je hrnec vybaven pojistkou proti přehřátí a varu na sucho.


DOMO DO 322W zavařovací hrnec. Chcete doručit zboží do Česka? Při větších rodinných sešlostech nebo párty s přáteli zajisté oceníte, kolik práce s přípravou kávy nebo čaje vám hrnec tímto důmyslným řešením ušetří.


Jak vybrat zavařovací hrnec. Dalo by se říci, že téměř jednoúčelovým, i když fantazii se meze nekladou. Abyste měli představu o podobě tohoto produktu, hned v úvodu vám nastíníme hlavní rozdíl mezi klasickým zavařovacím hrncem a elektrickým.


Plně automatický zavařovací hrnec , po dosažení požadované nastavené teploty se automaticky spustí zavařování po nastavenou dobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky