pondělí 29. března 2021

Zavařovací sklenice tescoma

Zavařovací sklenice TESCOMA DELLA CASA 7ml, ks. Kč (vč. DPH) Skladem Koupit Přidat k oblíbeným. Zařazení pomůcky do kuchyně. Otvíráky na zavařovací sklenice.


Zavařovací sklenice tescoma

Nejprodávanější produkty z kategorie. Multifunkční otvírák PRES. V čem zavařovací sklenice s klipem DELLA CASA vynikají? Díky stupňovitému tvaru nálevky pohodlně a rychle naplníte zavařovací sklenice s malým, středně velkým i velkým otvorem. Jaké má nálevka pro zavařovací sklenice DELLA CASA další výhody?


Vynikající pro snadné otevírání zavařovacích sklenic se šroubovacími víčky i víčky bez závitu. Vyrobeno z odolného plastu a nerezavějící oceli, vhodné do myčky. Ucelený sortiment výrobků pro zavařování DELLA CASA zahrnuje zavařovací sklenice s klipem z vysoce odolného skla s celonerezovými klipovými uzávěry a špičkovým těsněním z přírodního kaučuku.


Zavařovací sklenice tescoma

Vnbsp;čem zavařovací sklenice DELLA CASA vynikají? Nálevka na zavařovací sklenice DELLA CASA značky Tescoma je vynikající pro plnění zavařovacích sklenic všech obvyklých velikostí. Materiál: prvotřídní odolný plast. Hermeticky uzavřené sklenice oblíbených domácích zavařenin tímto otvírakem otevřete velmi snadno.


Tento otvírák od Tescomy je vyroben z odolného plastu a nerezavějící oceli. TESCOMA zavařovací sklenice TESCOMA DELLA CASA 2ml, ks. S vytahovačem zavařovacích sklenic je snadno uchopíte a vytáhnete na podložku. V čem nálevka pro zavařovací sklenice DELLA CASA vyniká? Kleště pevně uchopí a přemístí.


Zavařovací sklenice tescoma

Nálevka DELLA CASA je vynikající pro plnění zavařovacích sklenic všech obvyklých velikostí. Víno Destiláty a Nápoje. Víčka s vysokým okrajem se lépe otevírají,.


Uživatelské hodnocení a recenze na Trychtýř TESCOMA nálevka na zavařovací sklenice DELLA CASA. Odkazy na odborné recenze. Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla.


Kompletní informace k výběru. Uzávěr je vyroben z pevného drátu. Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd. Usnadněte si plnění zavařovacích sklenic všech obvyklých velikostí s touto praktickou pomůckou.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Univerzální nálevka vynikající pro snadné plnění zavařovacích sklenic všech obvyklých velikostí.


TESCOMA univerzální otvírák na zavařovací sklenice PRESTO. Tyto sklenice využijete na zavařování, nakládání, ale i dlouhodobé uchovávání potravin. Po otevření zavařovací sklenice a uvolnění vakua se dovnitř prohnutý střed víčka (indikátor) se zřetelným „klikem“ vrátí zpět do původní polohy.


To signalizuje, že zavařené pokrmy byly uchovávány po celou dobu ve vakuu. Univerzální otvírák na zavařovací sklenice PRESTO je vynikající pro snadné otevírání zavařovacích sklenic se šroubovacími víčky i víčky bez závitu. Má odolné těsnění z přírodního kaučuku, je vhodné pro opakované použití a při správném zacházení je lze pro zavařování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky