úterý 9. února 2021

Žehlící deka na stůl

Vrchní strana je z thermoreflexního materiálu ALUTEX, který odráží teplo a usnadňuje žehlení. Deka na žehlení o rozměru 1x cm. Spodní strana mm molitan. Obě vrstvy spojeny po obvodu lemovkou. Pod molitanem se tvoří vlhko.


Asi budeme brzo vymenovat desku na stůl. A jak je na obrázku uvedené olemovani té deky,tak to není pravda. Leifheit REFLECTA Vám umožní žehlit pokud nemůžete nebo nechcete používat žehlící prkno. Vhodná pro žehlení na stole, na podlaze, na cestách, apod.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dřevěné jídelní stoly nejen do restaurace. Vzhledem ke své kvalitě je můžete použít i do zátěžových prostotrů. Naše stoly do restaurace splňují podmínku na moderní jídelní stoly při zachování vysoké konstrukční pevnosti. Poradíte, prosím, ty, co žehlíte NE na žehlícím prkně, ale na stole na nějaké žehlící dece? Potřebuju takovou žehlící deku, která bude co nejméně přenášet teplo na stůl.


Můžete si, prosím, po cca půl až hodinovém žehlení sáhnout pod deku na stůl a když bude jen malinkato teplý, poslat mi značku té deky? Odsávání žehlící desky kW, vyhřívání žehlící desky, vý. Tato deka na žehlení promění jakýkoli stůl během chviličky v žehlicí prkno: Dá se používat kdekoli, kde máte k dispozici rovný povrch.


Kombinace materiálů zabraňuje proniknutí tepla a páry skrz deku. Ideální i na cesty Tato pomůcka je ideální i na cesty, když si chcete něco snadno a rychle přežehlit, nemáte ale k. Tato žehlicí deka je určena pro příležitostné žehlení bez použití žehlicího prkna. Zefektivní a urychlí proces žehlení díky kovovému vláknu odrážejícímu teplo zpět do oděvu.


Deka je vhodná pro napařovací žehlení. NEPOUŽÍVAT v kombinaci s parním generátorem! Primula žehlící stůl 63x130cm Žehlící stůl s typem desky 65x1cm.


Teplo odrážející hliníkový povlak a 1 parozábrana zajistí úspora času a elektřiny, pěnová vrstva zabraňuje klouzání. Nepoužívat na hořlavý podklad. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Stůl je vybaven vyhřívanou tvarovou pracovní deskou, ventilátorem pro odsávání a funkcí profukování.


Za příplatek může být stůl vybaven funkcí propařování, která je ideální pro žehlení sak, kabátů apod. Stůl WA-10N se vyznačuje vysokou kvalitou. Představujeme vám deku na žehlení. Deku lze dát na žehlící prkno, ale pokud ho nemáte, klidně můž.


Univerzální potah na žehlící prkno Viva Express Rapid má metalický povrch, který odráží teplo a tím urychluje žehlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky