středa 24. února 2021

Zimni zaclony

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jaké záclony pořídit, abychom jimi okouzlili? Vyberte si z katalogu na FAVI. Luxusní vyšívané, žakárové, voálové, vánoční, obloukové.


Na balkónové dveře s oknem bude ideální balkónová sestava.

Nabízíme vám cenově výhodné záclony v klasickém žakárovém provedení. Všechny naše záclony mají zakončené boky a nemusí se již upravovat. Ihned je tedy můžete pověsit na vaše okno. Kromě krásného výhledu budou vašim oknům slušet i vkusné záclony.


Ty poslouží nejen jako dekorace, ale i zateplovací prvek a jemný filtr ostrého denního světla. Nabízíme moderní záclony v METRÁŽI, HOTOVÉ ZÁCLONY, KOMPELTY a ZÁVĚSOVÉ KOMPLETY, které můžete rovnou zavěsit do obývacího pokoje, ložnice, kuchyně nebo dětského pokoje. Záclony pro více soukromí i hezčí okna.

Nabízíme záclony s bohatými i jemnými květinovými motivy, záclony s moderními vzory i záclony hladké úplně bez dezénu. Můžete vybírat záclony do oken čistě bílé i malované, kuchyňské záclony nebo záclony s dětskými vzory. Kusové záclony, jemné záclony a záclony všech velikostí najdete v internetovém obchodě KLiNGEL. Prohlédněte si velký výběr a objednejte online. Prosíme zákazníky, aby vzhledem k aktuální situaci využívali možnosti platby on-line platební kartou nebo bankovním převodem a vyhnuli se tak zbytečnému kontaktu při platbě v hotovosti.


Kožený dámský kabát černý - poslední kus. Dámský zimní kabát se zimní podšívkou. Vyrobeno z příjemné, lehké, měkké kůže s perfektně padnoucíím střihem. Moderné panelové kusové.


Podívejte se na nabídku! K ochraně zdraví zákazníků slouží také nová bezpečnostní opatření přijatá zásilkovými a doručovacími službami. Informace o dostupnosti zboží pro vás neustále aktualizujeme.


Součástí každé domácnosti, jsou záclony zdobící okno. Správná záclona by měla chránit před nepříznivým světlem, ale zároveň propouštět dostatek denního svitu, abychom se mohli věnovat obvyklým činnostem. Objednejte si v našem e-shopu dámské, dětské i pánské oděvy, obuv a také zboží pro útulný domov.


U bonprix najdete zaručeně to pravé.

Zimní” a “letní” záclony Vzhledem blížícímu se chladnému období začněme variantou “zimních” záclon. Jak známo, topná tělesa, instalovaná povětšinou pod okny, nepřejí umístění dekorací a tím tedy i záclon, které tato tělesa překrývají. Vám nabízí kvalitní záclony v metráži (můžete si zvolit výšku, šířku a také různé varianty obšití). Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio.


Zde máme veliký výběr záclon v metráži, které se hodí do všech interiérů v domácnosti, restauracích nebo jiných zařízeních. Sami si můžete vybrat, jak záclona bude dlouhá, jestli pouze do délky okna nebo bude sahat až na zem, anebo poslouží jako balkonová záclona. Vítáme Vás na našem e-shopu Nejlevnější Zboží.


Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky