pondělí 1. června 2020

Tescoma termoska na potraviny

V nabídce termosky všech obvyklých velikostí v různých barevných provedeních. Termoska na potraviny CONSTANT 1. Doporučená cena: 8Kč. Vynikajúca pre uloženie a podávanie teplých a studených pokrmov, vybavená sklenenou termoizolačnou vložkou a dvojdielnou plastovou miskou.


V zime udržia nápoje teplé, v lete naopak studené. Prvotriedne dvojplášťové termosky v mnohých prevedeniach oceníte v každom ročnom období doma, v práci, na výletoch, dovolenke aj pri športových aktivitách. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Pokud přemýšlíte, jak při přenášení potravin uchovat jejich teplotu – ať už chcete jídlo udržet teplé či chladné – jste na správném místě. Odporúčaná cena: 3€ Prezrieť.


Tescoma O nás Dizajn a kvalita Najčastejšie otázky. V zimě udrží nápoje teplé, v létě naopak chladné. Ano, řeč je o termoskách. Prvotřídní dvouplášťové termosky v mnoha provedeních oceníte v každé roční době doma, v práci, na výletech, dovolené i při sportovních aktivitách.


Dvouplášťová vakuová termoska z prvotřídní nerezavějící oceli uchová pokrmy horké nebo studené po dobu několika hodin. Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním.


Je opatřena skleněnou izolační vložkou, která udržuje jejich teplotu. Pokiaľ premýšľate, ako pri prenášaní potravín uchovať ich teplotu – ak už chcete jedlo udržať teplé či studené – ste na správnom mieste. Teplé jídlo či třeba polévka pro celou rodinu zůstane teplá po celý den. TESCOMA termoska na potraviny CONSTANT 1. Zachová teplotu jakou si přejete. Praktická termoska na potraviny CONSTANT l je vhodná na uloženie a prenášanie ako horúcich, tak studených pokrmov.


Dvojplášťová vákuová termoska z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, uchová nápoje horúce alebo studené po dobu niekoľkých hodín. Kvalitní termoska na nápoje v zářivých barvách COLORI. V čem termosky s hrníčkem FAMILY COLORI vynikají?


Tento výrobek najdete v kategorii Bydlení a podkategorii Kuchyňské potřeby. Určeno pro uložení potravin, vhodné do ledničky a mrazničky, pootevřené i do mikrovlnné trouby. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vynikající pro uložení potravin, zejména ovoce, zeleniny, ořechů atd. Teplé jedlo či napríklad polievka pre celú rodinu zostane teplá po celý deň. Umývejte naruby, důkladně. Vyrobeno z odolného plastu, opatřeno dvojitým uzávěrem.


Dvojdielna plastová miska umožňuje oddeliť potraviny od seba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky