čtvrtek 18. června 2020

Tescoma wok

The wok has a domed lid for optimum circulation of steam and steam release control, a large steamer basket, a steaming rack and a cooling rack. Solid handle and grip of high-grade stainless steel for comfortable and safe handling. Wok PRESIDENT is suitable for metal turners and is resistant to heat. It can be used in baking ovens. Intended for all types of cookers including induction cookers.


Tescoma wok

The luxurious wok of layered high-grade stainless steel is excellent for frying, boiling and steaming Asian food. Thanks to the three steel layers of the vessel, the temperature inside the wok is even and constant. Try the luxurious PRESIDENT wok to prepare international dishes, especially Asian food. Luxusní wok s unikátně zvrásněným antiadhezním povlakem. V čem wok PRESIDENT vyniká?


Má speciálně upravený povrch s charakterem neleštěného přírodního kamene, můžete v něm intenzivně smažit i na minimálním množství oleje. Wok nemůže chybět v domácnostech těch, kdo milují asijskou kuchyni. Někdy se jí sice říká čínská pánev, ale uplatnění najde při přípravě specialit z celého světa. TESCOMA má pánve wok také na indukci a dokonce i pro zapékání v troubě! Wok i-PREMIUM je masivní odlévaný wok s vysoce odolným antiadhezním povlakem vhodným pro kovové kuchyňské nářadí.


Tescoma wok

Protože je pánev objemná, opatřili jsme ji pro komfortní a bezpečnou manipulaci masivní rukojetí a úchytem z prvotřídní nerezavějící oceli. Traditional wok for the preparation of Asian and other meals. Great prices on your favourite Home brands, and free delivery on eligible orders. Solid kitchen frying pan with a removable handle excellent for preparing food on the cooker and in the oven. Nejen proto, že má vskutku univerzální využití.


Tradiční wok pro přípravu asijských i ostatních pokrmů. Vyrobeno z kvalitní oceli, opatřeno antiadhezním povlakem proti připalování, rukojeť z odolného plastu nepálí. PRESTO - elegantný kuchynský riad pre každodenné použitie, vybavená kvalitným antiadhéznym povrchom proti pripaľovaniu. Určená pre elektrické, plynové a sklokeramické sporáky, vhodná do umývačky. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové.


Tescoma wok

Purity Microwave is a range of cookware specifically studied for the microwave oven. It encompasses several pots and recipients, each with a specific function, to help you cook light, tasty and genuine meals in minutes. Díky třívrstvému sendvičovému.


Pánve SmartCLICK s „odkliknutelnou“ rukojetí Pánvička a pekáč v jednom? A co takhle dobrá masivní pánev a kvalitní pekáč v jednom, které vydrží, jsou úsporné na uložení a umí se velmi chytře proměnit jedno v druhé. Luxusný wok s unikátne zvrásneným antiadhéznym povrchom s charakterom nelešteného prírodného kameňa.


Tescoma wok

Luxusný wok z prvotriednej nehrdzavejúcej sendvičovej ocele je vynikajúci pre smaženie, varenie aj naparovanie pri príprave ázijských pokrmov. Vďaka trojvrstvovému sendvičovému prevedeniu nádoby je teplota vo vnútri woku rovnomerná a stála. Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie. Pokrmy sa na špeciálne štruktúrovanom povrchu nepripaľujú, prepekajú sa rovnomerne, zachovávajú si svoju prirodzenú chuť aj šťavnatosť a možno ich pripraviť s použitím minimálneho množstva tuku. Wok je opatrený klenutou pokrievkou pre optimálnu cirkuláciu pary a reguláciou.


Luxus wok első osztályú, többrétegű, rozsdamentes acélból, mely kitűnő ázsiai ételek készítéséhez. Alkalmas sütésre, főzésre és párolásra. Kivitelezésének köszönhetően a háromrétegű edény belsejében a hőmérséklet egyenletesen oszlik el és állandó marad. Luxus wok serpenyő egyedien bordázott tapadásmentes bevonattal a csiszolatlan terméskő jegyeivel.


Az ételek a wok serpenyő speciálisan alakított felületén nem égnek oda, egyenletesen sülnek át és megtartják eredeti természetes ízüket és zamatukat és a lehető legkevesebb étkezési zsiradék felhasználásával elkészíthetőek. PRESTO - elegáns konyhai edény a mindennapi használatra, odaégés elleni minőségi tapadásmentes bevonattal. Villany-, gáz-, és üvegkerámia tűzhelyeken egyaránt használható, mosogatógépben tisztítható. Kiválóan alkalmas ételek elkészítéséhez tűzhelyen és sütőben egyaránt.


Elsőosztályú tapadásmentes bevonattal, hosszú masszív nyéllel és rozsdamentes acélból készült indukciós aljjal. Vynikajúci na prípravu pokrmov na sporáku aj v rúre na pečenie. S prvotriednym antiadhéznym povrchom, dlhou masívnou rukoväťou a indukčným dnom z nehrdzavejúcej ocele.


Vhodný pre všetky typy sporákov: elektrické, plynové, sklokeramické a indukčné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky