úterý 16. června 2020

Zástěry s potiskem

Kuchařské čepice, zástěry na vaření i grilování, zastery pro muže i ženy. Umíme také vyšívání i potisk na donesené zastěry. Pokud máte smysl pro humor a dotyčný, kterého chcete obdarovat také, pak jistě s hezky potištěnou zástěrou neuděláte chybu. V našich zástěrách budete vždy originální.


Zástěra s vtipným potiskem.

Je to tak, zde nabízíme dárkové kuchyňské zástěry na vaření s originálním často vtipným a nápaditým potiskem , a to v mnoha variantách pro veselé ženy, dívky i pro muže, kteří se alespoň občas přimotají v kuchyni nebo třeba při grilování. Se stylovou zástěrou s kreativním potiskem Vám příprava oblíbeného pokrmu půjde jedna báseň. Vytvoř si vlastní tričko, mikinu, nebo třeba hrníček s vlastním potiskem. Věrnostní slevy, akce a mnoho dalšího.


Vyber si z mnoha vtipných potisků a navrhni vlastní kuchyňskou zástěru. V případě reklamních zástěr se také jedná o netradiční firemní dárek třeba pro zaměstnance. Textil s originálním a vtipným potiskem je oblíbené dárkové zboží nejen k narozeninám, ale také výročí, narození dítěte.


Darujte potištěné tričko nebo zástěru Vašemu kamarádovi.

Pobaví se a zároveň je dárek praktický. Vtipné zástěry nejen pro kuchaře. Darujte vašemu oblíbenému kuchaři praktickou zástěru do kuchyně. Délku zástěry snadno upravíte nastavitelným laclem.


Produkty z textilu s vtipným potiskem jsou naprostou stálicí mezi humornými dárky! I přes to, že již dnes nepatří mezi nic neobvyklého si stále drží svojí oblíbenost. Nejoblíbenější jsou trička pro budoucí nevěsty, maminky, tatínky, dědečky, narozeninová trička a také ta s motivy týkajícími se sexu a alkoholu.


Nabízíme několik typů zástěr, můžete si vybrat, který bude dotyčnému vyhovovat nejvíce. Kromě toho, že je praktická, navíc pobaví svým vtipným potiskem. Kuchyňské zástěry s originálním potiskem. Dobře se hodí jako dárek k Vánocům, narozeninám nebo jako dárek ke kolaudaci. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.


Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. V nabídce máme s jednou kapsou nebo s dvěma kapsama, z toho je jedna určená pro kasírtašku. Možnost potisku vaším motivem.


Navrhni a vytvoř si vlastní zástěru s potiskem. Pro každého profesionála, gazdinu, amatérského kuchaře či BBQ mistra se hodí jako dárek vlastní zástěra s potiskem.

Jsou vhodné jak do kuchyně, tak k venkovnímu grilovaní. Nebojte se být originální! Chtěli by jste originální zástěru s potiskem. U nás je to velmi jednoduché. Jak objednat zástěru s potiskem ? Vyberte si z kolekce zástěr s potiskem nebo navrhněte jedinečnou zástěru s vlastním potiskem.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Vaše ilustrační foto v barvě černé včetně bílého obrázku s kuchařem a jménem vychází také na 1včetně DPH? Potřebovala bych čtyři kusy do pátku 24.


V nabídce najdete kuchyňské zástěry s opravdu svůdnými tělíčky i vtipné zástěry s lupou na přirození, ovcí i obřím pupkem. Bohemia Gifts - bavlněná kuchyňská zástěra s originálním potiskem pro opravdového gentlemana.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky