čtvrtek 25. června 2020

Test robotických vysavačů

U robotických modelů je zásobník se sacím otvorem těsně spojen – obvykle je dělí jen pár cm. Přesto je fakt, že klasické vysavače jsou obecně výkonnější a většina robotických vysavačů si neporadí s hlouběji usazenými a odolnými nečistotami. Pokud jde o konkrétní hodnoty. Tím předcházíme tomu, aby vysavač zajel na taková místa, kde by se mohlo něco převrhnout nebo třeba vylít, případně by hrozilo poškození samotného vysavače.


Test robotických vysávačov Robotický vysávač je ďalším nenahraditeľným pomocníkom v domácnosti predovšetkým preto, lebo šetrí váš vzácny voľný čas.

Nemusíte viac vysávať, jednoducho odídene do práce a keď sa vrátite domov, miestnosti už budú povysávané. Zástupcem levných robotických vysavačů je model CleanMate QQ6S. Oproti předchozím modelům, které jsou z vyšší cenové kategorie, má logicky horší parametry, ale najdou se i jeho světlé stránky. Například filtrace, která je skutečně důmyslná a pečlivá.


Na začátku je nutno říct, že pokud je robotický vysavač to, co hledáte, můžete rovnou přejít na Test robotických vysavačů , kde se jim věnujeme velmi dopodrobna. Robotický vysavač je moderním a užitečným pomocníkem v domácnosti, klasický vysavač ale nahradí jen stěží, ačkoliv vám prodejci budou často tvrdit opak. Zohledněte, jestli ho nebudete muset všude přenášet přes práh, případně nosit do patra, pokud třeba bydlíte v rodinném domku a podobně.


Jak test robotických vysavačů ukázal, jednotlivé modely se liší počtem a propracovaností čistících programů a režimů.

Ačkoli více programů rozhodně není na škodu, v praxi budete pravděpodobně nejčastěji využívat ty běžné na úklid celého prostoru. Recenze robotických vysavačů , popis a test. Jak vybírat robotické vysavače se dozvíte v další části článku. Zde se podíváme na recenzi u každého jednotlivého modelu podíváme se jaké mají zákazníci zkušenosti s robotickými vysavači. Zaměříme se zde také na recenze a testy od jednotlivých uživatelů.


Také si zde můžete vyhledat vítěze testů robotických vysavačů vč. Nejlepších robotických vysavačů. Pojďme se spolu nyní podívat na námi vybraných vysavačů , které považujeme za jedny z nejlepších.


Výběr jsme provedli na základě recenzí robotických vysavačů , jejich parametrů, testů, a také na základě ohlasů samotných uživatelů. Velký test vysavačů vybral ty nejlepší modely z kategorie sáčkových, bezsáčkových, ručních a robotických vysavačů. Nechybí spousta rad a tipů, jak správně vybrat.


Náš test aktuálních modelů ukázal, že řada z nich si nedovede poradit ani se základními úkoly, jako je vysávání prachu nebo zvířecích chlupů z koberce. Výkon vysavačů ve standardních situacích představoval nejdůležitější zkoušku v našem testu. Jedním z nejlepších robotických vysavačů je iRobot Roomba 980.


S ním zažijete vysoký komfort při vysávání a jedinou vaší prací bude stisknout tlačítko Clean. Pomocí inteligentního systému navigace iAdapt 2. Jedná se o test vysavačů pro tento rok.

Jednotlivé modely vysavačů z tabulky výše si popíšeme a řekneme si jejich výhody a případné nevýhody. Většina dostupných robotických vysavačů dokáže provádět spíše lehčí, pravidelný úklid pevných podlah a na kobercích nejsou příliš efektivní. Existují i výkonnější modely, cena je ovšem zatím poměrně značná. Na tyto otázky odpoví náš spotřebitelský test , kterému jsme podrobili robotických vysavačů značek 4x iRobot, 2x Xiaomi, 1x Vileda, 1x Anker, 1x Klarstein, 1x Neato. Paradoxem však je, že test ukázal, že přesto má na kobercích některé problémy.


Tedy především na jednobarevném „plyšáku“, kde je patrná každý nedostatek. Sice relativně velmi kvalitně vysával prach, ale neporadil si s většinou vlasů či nití a dalších obdobných drobností, které sice například na „melíru nejsou moc patrné, ale na plyši mohou být. Robotické vysavače se staly nedílnou součástí inteligentní domácnosti.


Určeny jsou na úklid dřevěných a laminátových podlah, na vysávání koberců, dlažby i linolea. Proč právě robotický vysavač, jaké značky robotických vysavačů jsou mezi zákazníky nejoblíbenější a co říkají naše recenze? Bohužel hned modelů (čtvrtina testovaných) bylo již během testování na trhu jako doprodej a jejich výroba byla ukončena.


Pomohl vám test bazénových vysavačů ? Pomozte i ostatním s výběrem kvalitních robotických vysavačů do bazénu a povězte nám svého vítěze. Nezaujatý test sáčkových vysavačů a velký průvodce před nákupem s radami jak vybrat nejlepší vysavač, který skvěle vysává. Jak v testu obstály značky Rowenta, Miele, ETA, Sencor a další?


Přečtěte si důkladné recenze vysavačů a podrobné porovnání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky