čtvrtek 1. dubna 2021

Závěsný botník na zeď

Praktický závěsný botník na stěnu, vyrobený z chromované kovové trubky o velikosti 12xmm a prvky černého polypropylenu. Přírodní menší závěsný panel se zrcadlem na zeď vonící dřevem dub TK235. Botník je určený na párů bot.


Menší závěsný panel se zrcadlem na zeď v přírodním provedení dubu. V předsíni Vám vykouzlí příjemný světlí kout vonící dřevem. Navíc je v horní části police, kam můžete odložit drobné věci nebo umístit dekorativní prvky.

Milion věcí a málo prostoru. A proto je tu značka Wenko, která přináší závěsný botník. Vám tak poskytne spoustu místa, ale zároveň nezabere nic z cenného prostoru v malém pokoji.


V balení najdete různé nástavce a šroubky, takže je jen na vás, jestli botník zavěsíte přes dveře, anebo jej přišroubujete na zeď. Věšák nebo stojan na kabáty a bundy do každé předsíně! Vybírejte podle barev, umístění a stylu na FAVI. Nástěnný na stěnu, stojací na zem, závěsný věšák na dveře.


Nejčastěji bývají na chodbě dřevěné nebo kovové.

Ideální bude předsíňový panel. Přitom stačí tak málo, konkrétně šikovný botník , a každý pár bude mít své místo, takže už nebudete muset hledat druhou do páru nebo boty na poslední chvíli čistit. Nezáleží na tom, kolik máte párů bot, hlavně když na ně máte v předsíni dost velký botník ! Závěsný botník na dveře Wenko.


Vyberte si ze stovek botníků od výklopných po sedací na FAVI. I vaše boty si přeci zaslouží hezky bydlet, ne? Pomohou vám plně využít prostory interiéru nejen v horizontální, ale také ve vertikální rovině. Uplatní se všude tam, kde není vhodné místo pro běžnou komodu nebo skříň.


Vybrat si přitom můžete z celé škály. Tento praktický závěsný botník šetří místem a Vaše boty již nebudou neuspořádaně poházené okolo domovních dveří. Provrstvená vnitřní strana. Popis: Lze zavěsit na dveře, nebo na zeď.


Na párů bot, plus polička na drobnosti. V zimě nám stačí kozačky, zimní kotníkové boty a boty na hory. Oproti tomu v teplých měsících střídáme několik sandálů, tenisek a balerín.


Aby se všechny nemusely neustále povalovat na zemi nebo byly neprakticky uloženy ve skříni, je tady závěsný botník. Pořiďte si tento závěsný látkový organizér na dveře, který skvěle šetří místo. Má až přihrádek na uložení obuvi, šál, čepic, kosmetických p.

Nabízí totiž ideální řešení do úzkých místnostní panelových domů. Velice praktický je také závěsný botník , který lze jednoduše zavěsit na dveře či zeď. Zákazník může vybírat také z barevných variací, velmi vkusně působí například bílý botník nebo botník z hnědého masivu. Proč nakupovat botníky u nás? Materiál: lamino, ABS hrana v dřevodezénu, MDF, kvalitní NK závěsy.


Rozměr: výška 48cm, šířka 100cm, hloubka 35cm. Skříňku lze postavit na zem nebo pověsit na zeď. Pořídíte-li si do předsíně botník , botu tím rozhodně neuděláte. Vaše obuv si totiž dostatek místa zaslouží.


Do úzkých chodeb a bydlení s nedostatkem místa obecně je ideální botník výklopný, do velkých prostor jsou stejně vhodné otevřené policové systémy či skříně. Dobře organizovaná botníková skříň. Květináče na zeď , stěnu, stěny, nástěnné květináče, truhlíky, květináč na zeď , balkonový květináč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky