středa 7. dubna 2021

Zavírací nože z damascénské oceli

Zavírací nože , kapesní nože , nože s pevnou čepelí. V průběhu lidské historie se vyráběl z různých materiálů. Zde najdete nože z damašku renomovaného výrobce Swityf, které jsou složené z vrstev damascénské oceli , a japonské nože firmy Tojiro, obsahující vrstev damašku. Možnosti vzorů damascenských nožů jsou dnes prakticky nekonečné.


Nože z damascenské oceli.

Kování svářkového damašku je něco, co dává mému životu smysl. Je v tom kus kouzla: Z pár kousků plíšku vytvořit tak nádhernou věc, až se srdce svírá radostí. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Damascénské , damasténské, damaskové, damasteel. To vše jsou možné názvy pro damaškové nože.


Jedná se o luxusní nože s krásnou a dekorativní kresbou. Naše společnost se zabývá prodejem nožů.

Zaměření především na damaškové nože , zavírací nože , kapesní nože Böker, Solingen, Victorinox. Kapesní nože v damaškovém provedení se mohou pochlubit tou nejkvalitnější čepelí, která vás ohromí svou odolností. Je vyrobena z různých vrstev několika typů oceli.


V nabídce naleznete jednoduché, klasické, ale i elegantní a luxusní kapesní nože. Každý si tak může vybrat ten pravý dle svého gusta. Vyrábím damaškové nože zavírací i pevné. Thyssen Krupp, 440C, nebo Poldi AKa AK9. Jádro z VGobložené vrstvami z každé strany.


Konec rukojeti je vyroben z nerez oceli , která noži dodává mimořádnou stabilitu. Dva nerezové nýty rukojeť pevně. Všechny vrstvy damaškového nože jsou vzájemně důsledně a stabilně propojeny, nejčastější metodou tohoto spojení je tzv. Na výrobu damaškových nožů se používá zejména uhlíková tvrdá ocel spolu s měkkou ocelí s menším obsahem uhlíku.


Výborné vlastnosti nejsou jedinou výhodou damascénské oceli. Každý takový obrazec je zcela originální, těžko bychom hledali dva na vlas stejné nože. Damaškové nože jsou luxusní nože s originální, dekorativní kresbou na čepeli.


Nůž je dodáván s pouzdrem z hovězí kůže.

Výroba nožů z damascénské oceli Ahoj. Všichni, kdo máte rádi nůž dobře padnoucí do ruky, pracovní nůž do lesa, na rybařinu nebo prostě jen tak, vítejte na mých stránkách. Ručně kovaný lovecký nůž z damaškové oceli Šiveluč značky Siberia Knives má mosaznou rukojeť s motivem větví stromu.


V naší nabídce zavíracích nožů naleznete i multifunkční nože s řadou funkcí. Tato ocel je výjimečná svou specifickou vnitřní strukturou, kde se střídají dvě či více vrstev různých druhů ocelí nebo jiných kovů. Jeho čepel je vyrobena z damascenské oceli , která byla vykována v nožířském městě VORSMA.


Mistr má dílnu v městě Iževsk a produkuje převážně zavírací nože se speciální pojistkou, kterou sám vymyslel. Nůž Faktor z damascenské oceli je to nej, co mistr. Laguiole DUB0– zavírací nůž z oceli 4s vývrtkou.


Přirovnání výroby damascénské oceli k výrobě kamene mudrců také není až tak příliš. Rukojeť nože je z olivového dřeva. Kapesní nože patří do povinné výbavy každého muže :-) Pamatujete dobu, kdy kapesní nůž byl v každé kapse? Kapesní nože jsou nejen ideálním parťákem do přírody, ale i praktickou pomůckou v běžném životě.


Tento výběr skladem, možnost objednání dalšího sortimentu dle vašeho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky