úterý 20. dubna 2021

Zrnková káva

Po vyše roku prevádzky kamennej predajne s čerstvo praženou kávou z rodinnej pražiarne COFFEESPOT, ktorú na Slovensku zastupujeme, sme sa rozhodli prekročiť pomyselné hranice ulice, mesta, okresu a zriadili sme pre Vás tento internetový obchod. Skvělá káva je e-shop nabízející široký sortiment kvalitní kávy. Prodej kávy - zrnková a mletá káva , kvalitní káva z Itálie.


Zrnková káva

Výběr z té nejkvalitnější Čerstvé Kávy. A proč vlastně Čerstvá Káva ? Kávu pražíme několikrát týdně v malém množství, čímž zajistíme, že ji dokážeme prodat během několika dnů - dostane se k Vám tak maximálně čerstvá, plná chuti a aroma. Výhody jsou zřejmé, protože čerstvě umletá káva může ještě lépe rozvinout své.


Zrnková káva je pro nás nejdůležitějším zdrojem obratu. Nakupujte v obchode alebo online. Doručenie dní v týždni. Získajte Clubcard body za Váš nákup. V nabídce také káva bez kofeinu a kávové kapsle.


Zrnková káva

Vše do dalšího dne za dobré ceny. Lavazza Qualita Oro zrnková káva kg Hodnotenie produktu: (Perfektný) 2recenzií 1 Arabica, zrnková, kg Středně pražená zrnková káva Lavazza Oro, 1 Arabica se sladkou, intenzivní chutí a nezaměnitelným aroma. Bezkontaktné doručenie. Museli ste zatvoriť obchod? Predávajte u nás online.


Vás aktuálne robíme, aby Vám bolo spolu doma dobre? Vybírejte si Káva podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Každý šálek kávy L´OR probouzí okamžik nezapomenutelného potěšení. Odevzdejte se svým smyslům a nechte se podmanit světem intenzivních rafinovaných chutí a aroma.


Je to exkluzivní zrnková káva Mokaflor, kterou si sami dovážíme z Itálie z romantické Florencie. Po prvním doušku poznáte, že je to káva opečovaná do posledního detailu. Je lahodně podmanivá, z nejlepších.


Nová aróma si svojich priaznivcov určite rýchlo nájde. Kokosový rum ju odveje ďaleko od starostí a zhonu, niekam do preslneného Karibiku. Bude čas k váľaniu sa na pláži, surfovaniu, stavaniu hradov z piesku a popíjaniu studených drinkov. Arabika, zrnková , 2g, Bez kofeinu. Caffé ILLY - Decaffeinato, zrnková káva , dóza, 2g.


Zrnková káva

Výjmečná bezkofeinová káva vyrobená ze 1 zrn kávy Arabica. Pražení probíhá v pražičce kávy, ve které lze pražit od několika stovek gramů až po několik desítek kilogramů kávy. Overview Information Kava is a beverage or extract that is made from Piper methysticum, a plant native to the western Pacific islands. The name kava comes from the Polynesian word awa, which. Káva je vždy 1 arabica, dovezená přímo od farmářů z horských oblastí Kolumbie.


Naši výběrovou zrnkovou kávu pražíme pravidelně v malých várkách abychom vám ji byli schopni nabídnout vždy čerstvou. Sbírejte Clubcard body za váše nákupy. Hlavním rysem Lavazza Qualità Rossa je rovnováha mezi všemi komponenty chutí a pocitů, které klasický milovník espressa a italské kávy očekává.


Zrnková káva

Internetový obchod s nabídkou kvalitní zrnkové i mleté kávy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky