středa 14. dubna 2021

Zmrzlinové směsi opočno

Nabízíme Vám kvalitní zmrzlinové směsi předního českého výrobce zmrzlinových směsí s dlouholetou tradicí nyní nesoucí jméno BOHEMILK a. Zmrzlinové směsi se prodávají pod značkou „Česká zmrzlina z Opočna“. Opočno ze zmrzlinové směsi je vhodná pro všechny zákazníky, ať vlastní velkou cukrárnu s celoročním provozem nebo stánek v supermarketu či stánek na koupališti. Aktuálně zmrzlinové stroje a ledové tříštovače vyprodané. Máte chuť na poctivou točenou zmrzlinu?


Rádi Vás přivítáme v našich stáncích.

Náš sortiment zahrnuje zmrzlinové směsi , kornoutky, ledové tříště a mnohem. STROJ NA TOČENOU ZMRZLINU FRIGOMAT KISS 3P POWER VE MIXER. FRIGOMAT KISS 3P Power VERTIKAL MIXER s nášlehovými čerpadly, řídící jednotky, nezávislé motory, pro vysoký výkon a dokonalé produkty.


Všechny naše zmrzlinové směsi splňují platnou legislativu. Cukrář tak dostane pro svoji výrobu kvalitní surovinu a zákazník jemnou mléčnou chuť konzumované zmrzliny. Výrobce české zmrzliny z Opočna. Chcete začít točit zmrzlinu?


Potřebujete informace o této osvěžující pochoutce?

Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. V nabídce také máme bezlepkový.


Směs stačí jen smíchat s vodou a nalít do zmrzlinovače. Sušené zmrzlinové směsi jsou snadné na přípravu lahodné zmrzliny – přidá se jen pitná voda. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.


Nabízené zmrzlinové stroje sami používáme k prodeji točené zmrzliny již řadu let a jsme s nimi naprosto spokojeni. Na všechny naše zmrzlinové stroje poskytujeme záruku až měsíců a samozřejmě nabízíme záruční a pozáruční servis. Všechny potřebné náhradní díly na zmrzlinové stroje máme skladem. OPOČNA je českou stálicí v oboru zmrzlinových surovin.


Podívejte se na krátké video z veletrhu a stánku Zmrzliny z Opočna. Do našich zmrzlinových strojů může být použity jakékoliv zmrzlinové směsi , které jsou dostupné na našem trhu. Mezi nejčastěji používané patří TOJE, Tatra, Opočno , Adrie, MECapod.


V případě speciálních nebo vlastních směsí doporučujeme směs vyzkoušet předem. Náš produkt jsou zmrzlinové směsi , k těm však dodáváme i vše potřebné. Pronajmeme zmrzlinový stroj, zajistíme technologický servis, marketingovou podporu, dodáme kornoutky, reklamní předměty, vybavíme prodejní místa se vším všudy. Osvědčila se nám zmrzlinová pohotovost, pokud se někde objeví problém, který nelze.


Návod na přípravu zmrzlinové směsi se zmrzlinovačem Guzzanti GZ 154.

Rozmíchejte cca 135g směsi na zmrzlinu ve 400ml vody. Směs míchejte do té doby, než se zcela rozpustí a nebudou v ní hrudky. Pokud chcete zmrzlinu vylepšit, můžete do směsi přidat na jemno nakrájené kousky ovoce nebo čokolády, oříšky a další.


KW, které přisají do zmrzlinové směsi vzduch a vytáčená zmrzlinová směs je mnohonásobně objemnější. Tímto se příčka výnosnosti značně posouvá nahoru. Všechny stroje jsou z praktických důvodů (snadná či nezbytná manipulace) konstruovány. Kvalitní zmrzlinové směsi jsou základem požitku z dobré zmrzliny. Naše směsi jsou unikátní jedinečným množstvím ovoce, které je ve zmrzlině zastoupeno –. Takové množství nenajdete v žádné jiné zmrzlině.


NABÍDKA ZMRZLINOVÝCH SMĚSÍ NA TOČENOU ZMRZLINU V současné chvíli vám nabízíme zmrzlinové směsi v příchutích. Máme ovocné druhy: jahoda. Internetový obchod společnosti FANY Gastroservis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky