úterý 7. července 2020

Umyvadlo se skříňkou ravak

Nejlepší koupelnové umyvadlo je takové, o kterém při používání ani nevíte. Výrobky RAVAK s originálním autorským designem se pravidelně umisťují v nejprestižnějších světových soutěžích v oboru designu. Po více než pětadvacetileté výrobní praxi jsme největším producentem koupelnového vybavení ve střední a východní Evropě. Lze ho instalovat také přímo na zeď.


Sluší každé koupelně, kde jednotlivé předměty neexhibují, ale společně vytvářejí praktický a vkusný celek.

Typ Natural Duo dodává nový rozměr společnému užívání koupelny. Uvnitř poskytuje velký vnitřní prostor a praktickou zásuvku pro ukládání drobnějších věcí. Nelze ho instalovat na zeď samostatně, pouze se skříňkou pod umyvadlo SD 8Clear.


Pro ucelené řešení a designové sladění koupelny doporučujeme umyvadlo kombinovat s dalšími výrobky řady Clear (zrcadlem 8Clear, vysokou skříňkou SB Clear), vodovodní baterií a ostatními výrobky RAVAK. Rozměry pro jakoukoli koupelnu. A tak jdou jejich rozměry od malých umývátek praktických zejména na WC, přes tři standardní rozměry až k dvojumyvadlu vhodnému zejména pro domácnosti s větším počtem uživatelů koupelny.


Hodí se do rohu, ale i doprostřed stěny a díky propracované nabídce souvisejících skříněk představují ideální útočiště pro všechny vaše koupelnové potřeby.

Balení neobsahuje sifon ani baterii. Umývadlá RAVAK skvele ladia s ponúkanými kúpeľňovými konceptmi a niektoré z nich dizajnér vyvinul tak, aby sa mohli umiestniť napríklad i nad vaňu (umývadlo Avocado, umývadlo BeHappy), ale môžete ich používať i samostatne so zodpovedajúcimi skrinkami. Umyvadlo Traffic od firmy KOLO. Doporučujeme kombinovat se skříňkou SD Classic.


Designové umyvadlo z úmělého mramoru. Vybrat správné umyvadlo do koupelny může být někdy pěkný oříšek. Uvažujete o kombinaci umyvadla se skříňkou ? Podívejte se do naší fotogalerie a nechte se.


Strachujete se , kdo Vám těžkou. RAVAK CLASSIC SKŘÍŇKA POD UMYVADLO 600x490mm bílá - KONCEPT CLASSIC. Kromě lepší ceny vám poskytnou i jistotu, že umyvadlo bude sedět na skříňku pod umyvadlo. Zvolte menší koupelnový nábytek do menší koupelny, případně dvojumyvadlo se skříňkou do větší koupelny.


Díky nim i tuto skříňku pohodlně sladíte s dalším nábytkem ve své koupelně. Skříňka může být doplněna keramickým. Navíc, k většině umyvadel a umývátek je možné zakoupit skříňku přímo od výrobce keramiky, což zajišťuje sladění umyvadla se skříňkou.

Nabízíme také výběr univerzálních skříněk pod umyvadlo či zařízení nábytku na míru v našem plánovači. Lze kombinovat se skříňkou pod. Nově ve dvojím provedení - s přepadem a se skrytým p. Její zaoblené hrany, stejně zpracované jako u umyvadla, podtrhují dojem kompaktního celku, který ale nepůsobí robustně, právě naopak.


Jeho tvary jsou dynamické a jednoduché. Keramické umyvadlo Chrome Ravak CHRUM6 o velikosti 65xcm. Prověřený materiál pro moderní řešení. Chrome umožňuje vstoupit i do nejmenších místností.


Lze samostatně instalovat na zeď nebo doplnit skříňkou s úložným prostorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky