úterý 14. července 2020

Zahradní výlevka

Dnes můžete pořídit bytelné litinové umyvadlo, které připevníte do plotu z tvarovek. Pokud potřebujete umístit umyvadlo na fasádu domu, kde se pod povrchem skrývá polystyrenové zateplení, je potřeba vybrat z variant odlehčených umyvadel z hliníku. Vybírejte si Výlevky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vážení zákazníci, vítáme Vás v kategorii litinové výlevky a zahradní litinová umyvadla internetového obchodu Hezčí domov. Pohony posuvných, krídlových a garažových brán, dálkové ovládače, príslušenství brán, dorazy, vedení, kliky.


Náradí pro majstrov - řezný, kotvící.

Tuto zahradní výlevku lze použít pro připojení k vodě a odpadu, jako zahradní dekoraci, nebo pro osázení rostlinami. Výlevka z odlehčeného materiálu, je příjemným doplňkem například na terasu za domem. Krásná zahradní dekorace je navíc praktickým přívodem vody.


Má tmavou barvu s odstíny do zelena. Litinová dekorativní výlevka s mosazným kohoutkem vhodné jak pro venkovní, tak pro vnitřní použití. Možno zavěsit na zeď, či postavit. Zahradní litinové umyvadlo s mosazným kohoutkem. Výlevka s ochrannou zadní stěnou, jež brání proniknutí vody.


Výlevka je vhodná pro sklep zahradu, garáž nebo například dílnu.

Vyrobená je z polypropylenu odolného proti nárazu, teplotě, zředěným kyselinám, louhům a rozpouštědlům. ZAHRADNÍ VÝLEVKA LITINA HNĚDÁ Inzerát byl odebran z oblíbených. Výlevka JIKA včetně podomítkového panelu Inzerát byl odebran z oblíbených. Nerezová výlevka s 2x umyvadlem ( dřezem ) Inzerát byl odeb.


Ozdobný mosazný kohoutek 58Kč. Odpad k litinovému umyvadlu - FEJK, FEJK II, NETREBA 29Kč. Otvor na odtok má průměr cm. Rozteč od přívodu vody po spodní hranu odtoku odpadu je cm.


Menší výlevka , umístěná nízko u země a opatřená uzávěrem, nahradí vašemu psovi či kočce misku s vodou. Výše zavěšená může být netradičním pítkem pro ptáky a hmyz. Stará výlevka se uplatní i jinak, hlavně ta zahradní.


Může se proměnit v hezkou dekoraci, například originální. Prodám nová litinová zahradní pítka v barvě černé. Dle dohody mohu udělat bronzovou či měděnou patinu.


Litinová výlevka - zahradní pítko - litinový stojan na vodu - barva černá. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Tato výlevka je vyrobena s umělého mramoru, stálobarevná a mrazuvzdorná. Barva: bílá, nebo písková.

Možnost patiny za příplatek Výška otvoru na vodu. V této kategorii nabízíme zahradní umyvadla, výlevky a zahradní fontány. Vše převážně zhotovené z litiny a slitiny hliníku.


Nejprodávanější produkt v této kategorii. Prodám zahradní hliníkové umyvadlo s mosazným kohoutkem. Při platbě převodem doprava zdarma.


Výlevky mnohých typov a tvarov u nás lacno a skladom ! Plastová umyvadla a výlevky Nicoll (Abusantair) Umyvadla a výlevky z l. Litinové umyvadlo a zahradní pumpa, výlevka AAA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky