pondělí 27. července 2020

Udidlo pro mladé koně

Jemné udidlo vhodné zvláště pro mladé a citlivé koně. Lomené stihlo s jemnějším udítkem potaženým plastem s jablečnou příchutí. Nerezové udidlové kroužky. Beztak pojede pro udidlo pro ročka (už zítra, že?), bude jí se svojí váhou sedat co měsíc na záda.


Je to člověk, co si netroufne a nezvládne ze sedla dospělého koně , tak se musí drápat na záda mláděti, které se nemůže bránit.

Neplatí čím tlustší, tím lepší, protože velmi tlusté udidlo koni v tlamě zavazí a tak ho kůň nemůže plně akceptovat. Roubíkové udidlo je lepší pro mladého koně z toho důvodu, že působí srozumitelněji i ze strany. Pegasko mohu se zeptat.


Koupila jsem roubíkové udidlo pro mladou kobylku. Zajimalo by mě, jaky máte názor na toto udidlo. Někteří se ho zastávají, že je vhodné pro mladého koně.


Ručně vyráběné stihlové udidlo , dvakrát lomené.

Je ergonomické, jemné a pohodlné, hodí se pro citlivé a mladé koně - leží v klidu v hubě a nezabere moc místa. Vyzkoušejte nejrůznější typy udidel jako jsou olivy, déčka, roubíky, pelhamy či hackamore a najděte si to pravé pro vás a vašeho koně. Když vrátíte udidlo do dní, vrátíme vám kupní cenu sníženou o (cena za vyzkoušení). Pokud si na základě vyzkoušení vyberete udidlo nové, bude zapůjčení původního testovacího udidla ZDARMA. Pro více informací navštivte kamennou prodejnu.


Základní udidla pro mladé nebo citlivé koně a začínající jezdce. Hledat podle parametrů. K ovládání koně slouží kromě uzdečky také udidla. Pokud vybíráte vhodné udidlo , pak se zamyslete nad povahou koně a vašimi jezdeckými schopnostmi. Každé udidlo má totiž jiný výsledný efekt ovládání.


V naší nabídce máme různé typy udidel, vyberte si to pravé. Equisport nabízí pouze kvalitní udidla všech typů, například stihlová udidla, olivová udidla a mnoho dalších. Mladým koním usnadňuje přijímání udidla, protože se kov nedotýká zubů. Ideální pro obsedávání nebo práci na lonži! Rovné stihlové udidlo pro přímý kontakt s hubou koně , gumový materiál pro jemnější působení.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nejlepší udidlo pro mladé koně v nabídce. Jemně a přitom účinně dostává hlavu koně do správné pozice. Udítko silné 16mm a potažené plastem s jablečnou příchutí.


Výhodou tohoto udidla je, že ho pomáhá seznámit při redrezuře napravovaného koně s nižším držením krku (což je pohodlnější), aniž by se mu dala příležitost vytáhnout jazyk nad. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Dvakrát lomenné udidlo s peckou, se slabším průměrem udítka. Vhodné i jako výcvikové udidlo pro mladé koně , nebo pro koně , kterým silná udidla překážejí. Tento nástroj slouží k ovládání koně.


Udidel existuje mnoho typů – liší se použitým materiálem (nejčastěji kov , guma , plast , ale také provaz , kůže ), lomením, tvarem, tloušťkou a šířkou – tyto faktory společně určují způsob působení na koňskou hubu. Udidla pro koně značky EKKIA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky