pondělí 20. července 2020

Varná deska indukční

Díky funkci PowerBoost dosáhnete varu až o polovinu rychleji. Indukční deska představuje nejlepší variantu ohřevu. Ihned po odejmutí nádoby se varná zóna rychle ochladí, čímž se minimalizují bezpečnostní rizika a možnost připálení zbytku jídla.


Varná deska indukční

Automatická detekce aktivuje pouze potřebnou zónu. Láká především úsporou energie a také jednoduchou údržbou. S rychlou a energeticky účinnou indukční varnou deskou z IKEA si vaření užijete kdekoli. Ty naše fungují s hrnci a pánvemi s magnetickým dnem a zahřívají se, pouze když na nich stojí nádobí, takže jsou bezpečné. Využijte i funkce jako power booster, přemostění, dětský zámek a ochrana proti přetečení.


Oproti indukčním deskám se plotýnkami jsou levnější a kompaktnější. Volba ze tří možností rozložení nabízí více flexibility, což je skvělé, když používáte různé hrnce a pánve najednou. Je vybavena zapuštěnou, vyhloubenou částí, která umožňuje vyhřívání woku ze všech stran. Pozvěte vůni Orientu k vám domů.


Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických.


Na jednom místě v nejpoužívanější části se objevily takové bíl. Nejlepší přítel kuchaře, kuchyňská varná deska , je základem vaření. Ať už vaříte něco jednoduchého, nebo vyvařujete pro speciální příležitost, řada našich varných desek je navržena tak, aby splnila vaše cíle i přání a ladila se stylem kuchyně.


Varná deska indukční

Elegantní černé provedení. Varné desky od Whirlpool jsou ideální pomocník do kuchyně. Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky. Ta umožňuje dokonalé propojení indukčních zón, díky kterým můžete získat jednu velkou indukční plochu, která se dokonale přizpůsobí vašim hrncům a pekáčům. Pouhým stisknutím tlačítka na indukční desce AEG můžete spárovat varné zóny dohromady, a vytvořit tak dostatečný prostor i pro ty největší hrnce a pánve.


Zone umožňuje vaření ve velkých hrncích a pekáčích. Ovládání touchSlider umožňuje nastavit teplotu přímým do. Modulární systém CrystalLine vám při navrhování kuchyně nabízí flexibilitu, díky níž dosáhnete nových kulinářských cílů.


Zmínit můžeme například časovač, se kterým si pohodlně navolíte začátek i konec vaření. Oceníte také funkci nastavení teploty, některé funkce dokonce umožňují i. Varná deska je vybavena elektronickým ovládáním s dotykovými tlačítky. Po dotyku tlačítka se aktivuje příslušná funkce.


To je doprovázena světelnou kontrolkou, písmenem nebo číslem na displeji a zazní zvukový signál. Kombinuje při tom technické inovace s luxusním. Power management – indukční deska se dá připojit na dvě, ale i na jednu fázi. V okamžiku, kdy se přiblíží bod varu, upraví intenzitu ohřevu, aby se vření změ. Ta je doprovázena světelnou kontrolkou, písmenem nebo číslem na displeji a zazní zvukový signál.


Varná deska indukční

V případě obecného použití stiskněte pouze jedno tlačítko současně. Funkce detekce nádobí slouží k bezpečnému provozu varné desky. Mě si indukční varná deska získala svou jednoduchostí a zároveň praktickými funkcemi, které mají své reálné využití. Na začátek však vzpomenu tu, kterou možná až tak nevyužijete, ale je tam. AreaFlex je spojení dvou vertikálních varných zón, čímž vznikne jedna velká plocha.


Při vaření ve velkém hrnci pro. Doba, kdy byl v každé domácnosti samostatně stojící sporák, už je minulostí. Současná nabídky kuchyňských spotřebičů je natolik široká, že si vybere opravdu každý. Základem kuchyně je varná deska pro přípravu jídel, a právě mezi varnými deskami je asi největší variabilita.


Jaká je ta nejvhodnější do vaší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky