pondělí 13. července 2020

Venkovní zvonkohra

Ptáčci cvrlikají jen v ranních hodinách a přes den moc milých zvuků, co by vás potěšily, neslýcháte. Když si ale pořídíte venkovní zahradní zvonkohru, rázem budete mít i příjemné uklidňující zvonivé tóny, které z vaší zahrady udělají opravdovou oázu klidu. Zvonkohry jsou trošku opomíjené a měli byste jim.


Venkovní zvonkohra s lístky 65cm. Nádherná a netradiční venkovní zvonkohra vám udělá radost a navíc oživí vaši zahradu, terasu či balkón.

Díky kovovým lístečkům působí velice přirozeně a její zvuk ve větru vás přímo pohladí na duši. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu. Překrásné zvonkohry na zahradu jsou vhodným doplňkem i do vaší zahrady. Originální zahradní zvonkohry jsou výjimečné svým jedinečným zvukem a harmonií.


Krásná zvonkohra rozveselí svým zvukem váš domov i zahradu.

Každá zvonkohra je pečlivě ručně vyráběna na úpatí Pyrenejských hor. Koshi zvonkohry jsou v nabídce ve čtyřech typech dle ladění (níže mpukázky). Denně aktualizovaná nabídka zahradních umyvadel na zeď a litinových výlevek. Vybírejte se 1 zárukou na NOVAline.


Kč Bambusová zvonkohra. Detail produktu Do obchodu. Kč 1Kč Dřevěné krmítko na lojovou kouli Esschert Design, výška 2. Veterná zvonkohra slúži ako doplnok vo Feng Shui, v joge na meditáciu, relaxáciu alebo ako aj dekoratívny, záhradný či bytový doplnok.


Stáva sa čoraz častejším darčekom pre rôzne príležitosti ako sú narodeniny, meniny, vianočný dar a rôzne iné výročia. Jednoduchá venkovní zvonkohra , kterou si můžete zavěsit například na zápraží. Výška s rámem cca m, šířka cca m. Nezapomenutelný zážitek ze zvuku. Malá dekorace pro domácnosti.


Jemný až třpytivý zvuk zvonkoher se spojuje s tajemnem, ale také s radostí a nespoutaností. Udělejte si ze svého domova místo, které bude plné harmonie klidu. Zavěšené plátky kamenů dokáží vytvářet příjemný zvuk lahodící lidskému uchu, který Vám bude něžně hrát při lehkém vánku nebo průvanu.

Ideální pro venkovní výuku a rozvoj spolupráce a kreativity. Vonkajší zvonkohra s lístkami 65cm. Vďaka kovovým lístečkům pôsobí veľmi prirodzene a jej zvuk vo vetre vás priamo pohladí na duši.


Dekorace k bonsajím - Prodej bonsají a příslušenství pro Bambusová zvonkohra výšky cca 1cm. Může se používat v muzikoterapii a má blahodárný účinek na lidské tělo a psychiku. Na zvonkohrou hrajeme jemným krouživým pohybem, nebo dovolíme větru, aby nás překvapil svou melodií.


BATAVIA ZVONKOHRA BAMBUS CHLUPATÁ ANTIK cm. Popis Závěsná bambusová zvonkohra v přírodním provedení. Vnitřní i venkovní dekorace vydávající ve větru velmi příjemný zvuk. Hebký zvuk bambusové zvonkohry harmonizuje prostředí, ve kterém se rozná. Zvokohra je ručně vyrobena a každý kus je originál.


Bambus je v první řadě silný symbol pro štěstí. Výrazně také zlepšuje prostředí a vytváří harmonii v domě. Podporuje přizpůsobivost a zároveň i vysokou.


Keramické doplňky oživí a zútulní vaši zahradu. Originání květináče, sochy, bylinkové zápichy nebo pítka a krmítka pro ptáčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky