středa 29. července 2020

Vysokotlaký čistič kärcher

A pokud vám při práci překáží kabely, potěší vás AKU tlaková myčka. Profesionální vysokotlaký čistič pro čištění studenou i horkou vodou v stavebnictví, průmyslu a dalších oblastech. Profi vapka Karcher pro čištění přístrojů, vozidel nebo budov disponuje revoluční pistolí Easy!


Vysokotlaký čistič kärcher

Force, rychlospojkou Easy! Click a keramickým ventilem s dlouhou dobou životnosti. KÄRCHER KFULL CONTROL PLUS 1. Samozřejmostí je robustnost a perfektní kvalita. Tento čistič je ideální volbou pro domácnosti. Umožní vám zbavit se otravných.


Možnost pracovat se nástavci současně a nezávisle na sobě. Lehce přenositelný a rychle. Aby boli potreby a želania našich zákazníkov splnené čo najlepšie, sme v. Stroj je vybavený chytrým ukládáním příslušenství a díky mosazné hlavě válců a systému automatického snížení tlaku slibuje dlouhou. Smooth Pulls Cold Glue and Traditional PDR Glue Pulling Tutorial - Duration: 13:14. K Full Control zobrazuje tlak na pistoli pro zvolení správného nastavení tlaku na každý povrch.


Vysokotlaký čistič kärcher

Stroj včetně Car Kitu tedy mycího kartáče, pěnovací trysky a autošamponu l. Příslušenství, čisticí prostředky a návod k obsluze jsou stále k dispozici. V Ostravě předám osobně,jinak po dohodě možno i zaslání. Později se přeorientovala i na další elektroniku, nyní také na wapky. Různé názvy, jeden výrobek. Jde o kompaktní stroj s čerpadlem, hadicí a vysokotlakou myčkou, který je všestranným pomocníkem a každý by si pro něj měl vyšetřit kus místa v garáži.


Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Vysokotlaké čističe) Hodnocení produktu: (recenzí). Patří k němu ještě pracovní. V naší nabídce naleznete stroj na čištění koberců, vysokotlaký čistič a parní čistič.


Vysokotlaký čistič kärcher

Rozvozem strojů pro Vás zajišťujeme maximální pohodlí. Abyste samonasávání mohli využít, musíte si však dokoupit další příslušenství v podobě sací hadice se zpětným ventilem. Dále nabízíme vysokotlaké čističe s ohřevem nebo bez ohřevu, s. Alpinus a Campus - eshop s outdoor vybavením.


Hudba na svatby, narozeniny. Další slevy úklidových spotřebičů na Kupi. DenJet - vysokotlaké čističe a agregáty s tlakem až do 3. Vysoce výkonné stroje na elektrický nebo dieselový pohon až do výkonu 1kW, vhodné pro vysokotlaké čištění, tryskání, pískování, sanaci betonu a odstraňování barev a koroze nebo řezání.


Přes nižší spotřebu vody až o poskytuje neustále čisté výsledky. Navíc přístroj může čerpat užitkovou vodu. Kärcher vysokotlaký čistič.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky