pátek 27. listopadu 2020

Vířivá pračka romo bazar

Inzerát vířivá pračka Romo v okrese České Budějovice, cena 500Kč, od Radka1na Sbazar. Ostrava-město, cena 600Kč, od Recepty Kucharky na Sbazar. Funkční s ohřevem vody. Prosím volejte při zájmu. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám vířivou pračku romo R190.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Vše funguje jak má, neteče a není rezavá. Maximální kapacita je kg prádla.


Díky libovolné době praní si sami určíte, jak svoje prádlo potřebujete vyprat a po jakou dobu. Pračka vířivá Romo R 190. Je vhodná do malých domácností, kde se velká pračka nevyplatí, nebo pro. Možno dovézt nebo zaslat kamkoliv i na Slovensko.


Nabízíme k prodeji klasickou českou kombinovanou vířivou pračku s ohřevem vody a odstředivka prádla ( Romo Fulnek) Stav a provedení jsou zřejmé z připojených snímků. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Velmi nenáročná pračka s jednoduchým ovládáním, jednoduchý servis.


Ideální pro chaty apod – nalejete vodu z kanystru a perete … Velmi dobrý stav, pěkná pračka. ROMO v kombinaci se ždímačkou. Vypouštění vody se provádí položen.


Vířivá pračka Romo R 190. Romo Fulnek Koupím starší vířivou plně funkční pračku se ždímačkou Romo fulnek, i jiný typ pračky se ždímačkou, ne automatickou, prosím nabídněte, cena dohodou. Jednoduchá na ovládání, snadná obsluha.


Děkuji za všechny nabídky z Brna i okolí i odjinud. Lehce přemístitelná (má kolečka). Je proto vhodná i do míst, kde není zavedeno vodovodní připojení.


Pokud jste však z daleka, je možno se domluvit na zaslání zásilkovou službou formou dobírky. Elektro - Pracka romo bazár.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky