úterý 10. listopadu 2020

Zdobička na dorty kovová

Lisem na těsto vytvoříte máslové i sýrové sušenky hned různých tvarů. Můžete jej použít také ke zdobení a plnění šlehačkou, krémy nebo pomazánkami. Kovova zdobicka na dorty.


Nalezeno: produkt ů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Lis na těsto - zdobičku využijete jak při pečení nejrůznějších sušenek, tak pro zdobení dortů či chlebíčků. Zdobička dortů s nástavci, lis na sušenkové těsto.


Stačí jen například šablonu vysypat kakaem a je to! Pokud máte raději klasické dorty zdobené krémem, budete toho potřebovat více: cukrářské zdobičky či špičky na zdobení v mnoha druzích, zdobicí sáček ze silikonu, plastový nebo látkový. Vyhovuje vám spíše pístová zdobička nebo silikonová?


Nástavce se ke zdobičce šroubují, takže nehrozí jejich vypadnutí při práci. Rozměr těla zdobičky: d. Určeno ke zdobení dortů, zákusků, chlebíčků, obložených mís apod. Obsahuje dekoračních trysek. Vyrobeno z odolného plastu, vhodná do myčky.


TESCOMA šablony na zdobení DELÍCIA, ks. Magnet 3Pagen papírových krajek pod dorty. Tělo zdobičky je silikonové, zdobící trubička je kovová , vyměnitelná. Náhradní zdobící trubičky nabízíme v jiné naší nabídce.


Související zboží - PŘESNÁ PÍSTOVÁ ZDOBIČKA NA DORTY A CUKROVÍ 098. TVOŘÍTKA, FORMIČKY, VYKRAJOV. Lisování domácích sušenek zvládne každý.


Představujeme masivní kovový lis na těsto a zdobičku v jednom, díky kterému už nemusíte trávit hodiny pečením sladkých dobrot. Prodám formy na lité těsto. Keramický srnčí hřbet na nožičkách, cena 30- Kč.


Forma na bábovku, dort: tj. Kč, kovová forma RAK, cena 50- Kč. Při rychlém jednání je možná sleva. Pístová zdobička má průhledný válec, díky kterému máte přehled o zbývajícím množství krému.


Silikonová zdobička na dorty. Pro dodání do dnů za 1Kč Klikněte zde. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Kinghoff zdobička a lis na těsto 2v1.


Lis na těsto a zdobička 2vLis na těsto a zdobička v jednom Vám pomůže připravit sušenky, čajové pečivo, cukroví, perníčky, ozdobit dorty , zákusky, chlebíčky, obložené mísy, naplnit koblihy atp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky