pondělí 30. listopadu 2020

Vlhčený toaletní papír splachovatelný

Hygienický vlhčený toaletní papír obohacen o výtažky Aloe Vera, heřmánku, pří. Materiál - kvalitní, měkký, jemně parfémovaný papír biologicky rozložitelný, tedy splachovatelný. Tento vlhčený toaletní papír Linteo poskytuje svěžest doma, ale i na cestách(třeba s dětmi).


Cena je velmi přijatelná. Ocenuji také,že je splachovatelný a rozložitelný v přírodě. Popis Toaletní papír vlhčený splachovatelný ks. Vhodný na použití v každé situaci. Redakci i zkušebnu nejvíc zajímalo, jak dobře a rychle se bude vlhčený toaletní papír rozkládat ve vodě.


Je známá věc, že jeho blízký příbuzný, totiž dětské ubrousky z dlouhých vláken netkané celulózy či plastů, dokáže v kanalizaci i čistírnách odpadních vod napáchat velké škody. Vlhčený toaletní papír, splachovatelný a dobře rozložitelný ve vodě. Je obohacen extraktem z dubové kůry - pečuje o pokožku se sklonem k zevnímu podráždění. Je jemný a dermatologicky testovaný. Až stovky milionů korun navíc stojí každý rok čištění či opravy kanalizace a čistíren odpadních vod.


Kromě zbytků jídla či hygienických vložek je ucpává i vlhčený toaletní papír , o němž výrobci tvrdí, že je možné ho vhazovat do záchodové mísy. Test MF DNES ukázal, že se skoro nerozkládá. K čerpadlům ucpaným vlhčenými ubrousky stále častěji vyjíždějí havarijní čety. Jemný dětský vlhčený toaletní papír Linteo Kids ze série Linteo Kids ošetřuje dětskou pokožku a chrání před vznikem opruzenin. Dále má také čistící i zjemňující funkci a napomáhá k udržení správného pH pokožky.


Vlhčené ubrousky a vlhčený toaletní papír Linteo Vlhčené ubrousky a toaletní papír jsou chytrým řešením, které oceníte nejenom při osobní hygieně. V naší nabídce naleznete úklidové a kosmetické ubrousky , které už dávno nejsou jen cestovní záležitostí, ale také i vlhčený toaletní papír. Linteo vlhčený toaletní papír s dubovou kůrou, kusů, splachovatelný.


Díky obsahu kyseliny mléčné udržuje vyvážené pH v intimních oblastech. Aloe vera přispívá k péči o citlivou pokožku. Obsahuje panthenol, zklidňuje a hydratuje. Poskytne vám pocit čistoty a svěžesti jak doma, tak i na cestách. Použití pouze pro vnější osobní hygienu.


Skladujte z dosahu dětí. Po každém použití ubrousky řádně uzavřete. Provitamín Ba extrakt z heřmánku chrání dětskou pokožku před opruzením. Informace produktu Vlhčený splachovatelný toaletní papír ZEWA Pure - 42ks Vlhčený splachovatelný toaletní papír Zewa Pure: spolehlivá čistota bez jakýchkoli přísad. Bez parfemace, pH neutrální.


Rozměr 18x15cm Vlhčený splachovatelný toaletní papír Zewa Pure: spolehlivá čistota bez jakýchkoli přísad. Velmi jemný a zároveň pevný materiál je rozložitelný a splachovatelný. Díky extraktu z dubové kůry pečuje o pokožku se sklonem k zevnímu podráždění. Sanft and Sicher vlhčený toaletní papír , SENZITIVE, ks.


Pečuje o pokožku se sklonem k zevním hemoroidům. Díky své pevnosti a jemnosti je možné ho používat k denní hygieně vždy po použití nebo místo toaletního papíru. Je vhodný pouze pro vnější osobní hygienu.


Pro jednorázové použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky