pátek 13. listopadu 2020

Vestfrost sw 382mw a+ bílá

Dvoukompresorová kombinace ovládaná dvěma mechanickými termostaty s automatickým odmrazováním chladničky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. DISTRIBUCE CZ Možno reklamovat v kterémkoli autorizovaném servise v ČR. Aktualizace software ve stejný čas oznámení pro ČR. Zboží je nedostupné, možno se inform. Specializujeme se především na chladicí a mrazicí techniku.


V nabídce máme jen kvalitní a léty prověřené výrobky vlastní značky NORDline a renomovaných evropských značek VESTFROST , JUKA, Zoin a jiných. Naším cílem jsou trvalé obchodní vztahy, síť spokojených partnerů a zákazníků a nadstandardní poskytované služby. Kombinovaná chladnička, provedení bílá , kompresory, termostaty. Vstup na kamennou prodejnu je uzavřen z důvodu opatření koronavirus.


Objednané zboží si zákazníci mohou vyzvednout na našem skladě po předcházející telefonické domluvě. Dodanie 3-dní nerezové. Nejlevnější, nejméně komfortní: jeden kompresor, jeden okruh.


PremiumPlus s částí BioFresh, mrazákovými. NoFrost kombinovaná chladnička s. The Company is based in Esbjerg, Denmark. White Exterior Unit White Food Safe Plastic Interior Six. Highly competitive prices and expert advice on han with unrivalled customer care. Vestfrost FKG3Glass Door Upright Refrigerator.


VT32 VT14 VT30 VT40 VT54 VT7 VT147. Ideal for the display of any chilled produce. The unit comes with adjustable shelves, auto defrost and year parts and labour warranty as standard.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky