pátek 20. listopadu 2020

Vypichovák plevele fiskars

Vytrhávače plevele Fiskars zatočí s každým plevelem. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Umožňuje efektivní čištění trávníku a dvora a nabízí chytré řešení pro kultivační práce. Tento nový vyrthávač plevele FISKARS je důmyslný vynález. Je lehký a je snadné s ním pracovat.


Jeho čelisti z nerezové oceli uchopí kořeny ve větší hloubce. Práce s ním je pohodlná. Plevel nemusíte vykopávat, ani se k němu shýbat.


Oproti původnímu modelu je konstrukčně inovován a práce s ním je ještě jednodušší. Díky úzkému a dlouhému tvaru dokáže odstranit i hluboké kořeny, které má např. Unsubscribe from necaszt? Fiskars MomentuThe Eco-Friendly Push Reel Lawn Mower - Duration: 5:15.


Jeho přesnost a účinnost zajišťuje dlouhá ostrá čepel z nerezové oceli. Extra velká pracovní plocha z nerezové oceli má n. Teleskopický vytrhávač plevele pro pohodlné vytrhávání plevele s každou výškou postavy. To umožňuje využívat naplno svou tvořivost. Vyroben je z bórové oceli.


Vypichovák plevele Fiskars je určen k odstranění plevelů jako pampelišek a bodláků. Vypichovač plevele z řady XactTM je efektivní nástroj pro odstraňování plevele s dlouhými kořeny s minimálním přilnutím hlíny. Pracovní část Vypichovač je vyrobena z odolné nerezové oceli a ergonomick.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Drobné zahradní nářadí je navrženo tak, aby bylo dosaženo co nejvyššího uživatelského komfortu při sázení rostlin, kultivování půdy a dalších potřebných činnostech. I při samotném pletí, kterým přispíváte k dobrému vývoji rostlinek upotřebíte různé typy nářadí. Vypichovák buriny Fiskars je určený na odstránenie burín ako púpav a bodliakov.


Jediná násada a velký výběr pracovních nástavců pro mnoho úkolů na zahradě. Jedná se o vysoce praktický vypichovák plevele řady quikfit s čepelí vyrobenou z trvanlivé oceli. Vypichovák je s oblibou používán k vypichování plevele , jako jsou pampelišky a bodláky.


Praktický vypichovák plevele nové řady Qukfit. Je vhodný pro úzká místa. Výše uvedené osobní údaje budeme zpracovávat pro účely Vaší identifikace a poskytnutí klubových slev, pro účely našich nabídek zboží a služeb prostřednictvím Vašeho e-mailu, zasílání slev či jiných nabídek třetích stran, a to i prostřednictvím elektronických prostředků (zejména Vašeho e-mailu), a dále pro.


Skvělý pomocník pro odstraňování plevele na úzkých místech. Vhodný pro odstraňování plevelů jako jsou např. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba.


Zbavit se těchto plevelů je téměř nemožné, jelikož po odstranění pouhé části kořenu plevel roste dál. Dál už hledat nemusíte! Vám pomůže ušetřit čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky