pondělí 2. listopadu 2020

Zapekaci misky

Kulaté, oválné i hranaté zapékací mísy různých velikostí najdete v této části naší nabídky. Jsou vyrobené z klasických materiálů, jako je žáruvzdorné sklo, porcelán nebo keramika, ale i moderní silikon. Porcelánové zapékací misky vynikající pro přípravu pokrmů v pečicí troubě.


V nabídce kulaté i podélné porcelánové zapékací misky různých velikostí včetně unikátní silikonové misky pro přípravu a uchování pokrmů. Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem. Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou.


V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete. Dopřejte si pohodlné vaření. Zapékací misky jsou k dostání v mnoha různých tvarech (oválné, kulaté, obdélníkové). Vyberte si přesně takovou, kterou potřebujete. Některé zapékací misky mají navíc i víko.


Zapekaci misky

Při výběru Vás nic neomezuje, misky se totiž hodí na použití ve všech typech trub. Misky z kvalitních materiálů mají i velmi krásný. Zapékací mísa nebo pekáč je ideální pro zapékání většího množství ingrediencí, pro pečení masa atd.


Nechybí ani zapékací misky na Crème brûlée - francouzský dezert, jehož základem je smetana a pravá vanilka. Misky na Creme Brulée set ks - Küchenprofi. Misky je možné používat v troubě, mikrovlnce, mrazáku a lednici.


Zapekaci misky

Lze mýt v myčce nádobí. Ideální na přípravu i se. Nádobí je vyrobeno z velice kvalitního porcelánu a díky klasickému designu se hodí do kažadé kuchyně.


Pekáče a zapékací mísy. Můžete v nich vytvořit vynikající dezerty, ale i slané pokrmy. Vyzkoušejte nové nebo osvědčené recepty a zkuste si, jakým skvělým pomocníkem zapékací mísa může být. Tento druh nádobí je většinou vyráběn ze dvou materiálů. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu.


Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Každá zapékací mistička sestává z kastrůlku s rukojeťmi a vhodné pokličky. Vhodná do teploty až 230°C. Velmi praktické zapékací misky. Pokud občas pečete muffiny, suflé nebo jiné dobroty, které je vhodné péct každou zvlášť v malé misce, pravděpodobně sháníte praktické zapékací misky z žáruvzdorné keramiky - třeba takové, jaké zde nabízíme.


Kupte si jich dostatek, na jeden plech jich nasázíte několik vedle sebe. Najpredávanejšie produkty z kategórie. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zapekaci misky

Najdete zde misky na polévku i zdravou snídani, malé mističky na dipy a servírování jednohubek, ale i velké salátové mísy. Pokrmy z jednoho hrnce, kdy dáte do jedné zapékací misky všechny ingredience, které se v troubě promění v naprosto dokonalou harmonii chutí a vůní. Pořídit si u nás můžete zapékací misky porcelánové, skleněné nebo silikonové. Vyrobeno z prvotřídního porcelánu. Vnitřní průměr misky je cm.


Jídlo tak zůstane teplé a vy budete mít méně nádobí. Nabízíme zapékací mísy a misky různých velikostí a tvarů - od kulatých, oválných až po čtverhranné. Varné sklo je skvělým pomocníkem do každé kuchyně. Zapékací mísy, skleněné pekáče a další příslušenství za skvělé ceny si vybírejte na Vetroshop.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky