středa 16. prosince 2020

Whirlpool aza 799 tabulka programů

Požadovanou funkci zvolte stisknutím odpovídajícího tlačítka. Vaše volba se potvrdí rozsvícením kontrolky nad příslušným tlačítkem. Nevhodná volba (neslučitelné funkce) je signalizována rychlým blikáním kontrolky. Pro zrušení funkce opět stiskněte tlačítko příslušné funkce. Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem AZA 7s inteligentní technologí 6. AirCare, která sama nastaví teplotu s ohledem na to nejjemnější prádlo a neustále hlídá a upravuje celý proces sušení.


S touto sušičkou můžete sušit až kg prádla. Whirlpool AZA 7prodáváme za příjemnou cenu. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Podívejte se na novinky v kategorii sušičky. K modelu AZA 7obvykle nabízíme.


Disponuje tepelným čerpadlem a jak již bylo zmíněno na úvo má i tzv. Spolu s asymetrickým pohybem bubnu to zabezpečuje automatické nastavení teploty a nejlepší možnou kvalitu sušení a péče i pro velmi jemné materiály. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nabízí kapacitu sušení až pro kilogramů prádla. Ztratili jste návod k pračce či ledničce? Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace. Vybrat si můžete z bohaté nabídky až programů.


Kromě programů na běžné tkaniny, jako je bavlna, syntetika, vlna zda jemná prádlo má k dispozici i speciální programy na velké kusy prádla. K dispozici je celkem programů a je jen na vás, který si vyberete. Stačí zvolit příslušný cyklus a sušička se o vše postará sama! Už nebudete muset prádlo věšet na šňůru, ani řešit nedostatek vhodných prostor k jeho sušení. Dokonale suché prádlo pak jen stačí vyjmout a schovat do skříně.


Ušetříte nejen drahocenný. Dál už hledat nemusíte! Pokud chcete urychlit sušení prádla, může se vám do bytu hodit sušička. Nejčastějším typem na našem trhu jsou kondenzační sušičky.


Aby se vám investice vyplatila, podívejte se do našeho testu sušiček, kde jsme se nejvíce zaměřili na sušící programy. Aircare, ktorá sama nastaví teplotu s ohľadom na tú najjemnejšiu bielizeň a neustále sleduje a upravuje celý proces sušenia. SK AZA - 7Stručná príručka Pred použitím spotrebiča si pozorne prečítajte aj Návod na použitie! Tlačidlo „Štart (Pauza)” Stlačením tohto tlačidla zapnete program sušenia.


Kontrolka „Štart (Pauza)” bliká. AirCare pro co nejlepší výsledky, režim proti mačkání, elektrické ovládání s LCD displejem, odložený konec, jemné sušení, dětská pojistka. Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům. Prohlížením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich užíváním v souladu s pravidly ochrany osobních údajů.


Aircare, která sama nastaví teplotu s ohledem na to nejjemnější prádlo a neustále hlídá a upravuje celý proces sušení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky