pátek 25. prosince 2020

Zametač mechanický quick floor

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Internetový obchod Spotel. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru.

Ty přitom zůstávají v zásobníku, který velmi lehce vyklopíte. Mechanický zametač s holí je určen pro běžný úklid všech typů podlah. Nečistoty zůstávají v zásobníku, k. Vhodný na všetky typy podláh.


Disponuje tromi kruhovými a dvoma bočnými kefami. Je vyrobený z kvalitného kovu. Celková dĺžka zametača je 1cm.

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Součástí je kartáček na vyčesávání nečistot.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Vlastnosti: - Materiál: kov. Nepotřebuje elektriku, je lehký, skladný a má jednoduché a rychlé vysípání zameteného smetí. Tento zametač všem 1 DOPORUČUJI!


Súčasťou je kefka na vyčesávanie kief. Tie pritom zostávajú v zásobníku, ktorý veľmi. Cena s DPH Dodání do - dnů. Je ideální pro rychlý úklid všech typů podlah. Není nutno jej nabíjet ani za sebou nebudete tahat elektrický kabel.


Pohodlně se s ním pracuje a navíc ušetříte za energii. Perfektne pozbiera všetky omrvinky, vlasy, prach, zvieracia srsť pri bežnom upratovaní. Orion Quick Floor mechanický zametač 1cm.

Navíc nespotřebuje žádnou elektrickou energii. Rozměr spodní části zametače - 28x20cm. Tyč lze z kartáčové části vyšroubovat. Pokud budete mít specifický požadavek např. Perfektně posbírá všechny drobky, vlasy, prach, zvířecí srst při běžném úklidu.


Zatočte s nečistotami a prachom na podlahe aj na koberci. ORION QUICK FLOOR vám dokonale uľahčí upratovanie podláh. Zametač je opatřen třemi kruhovými kartáči a dvěma bočními gumovými kartáčky. Rotační mechanický kartáč na podlahu a koberce uklidí bez hluku a spotřeby elektrické energie Nebudete plýtvat elektrickou energií a nepotřebujete sáčky do vysavače. Zametač mechanický Quick Floor v akci najdete v akčním letáku Globus.


DPH ( ) 76Kč Dostupnost. Skladové zásoby produktu. Termíny dodání jsou platn. Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky