pondělí 7. prosince 2020

Vlastní etikety na med

Etikety na med pro včelaře. Přátelé včelaři, připravili jsme pro Vás širokou nabídku etiket na sklenice s medem rozdělenou do několika katalogů dle velikostí. Jak je u nás již tradicí, můžete na etiketě změnit druh medu, Vaše jméno a adresu s kontaktem, a to úplně zdarma. Vytiskneme vám etikety s vámi dodanou fotografií.


Stačí si vybrat z níže nabízených formátů a do objednávky přiložit vaši vhodnou fotografii nebo obrázek, který chcete na etiketě.

Vytlačíme vám etikety s vami dodanú fotografiou. Stačí si vybrať z nižšie ponúkaných formátov a do objednávky priložiť vašu vhodnú fotografiu alebo obrázok, ktorý chcete na etikete. Jsme schopni zajistit její návrh a realizaci. Přičemž od určitého množství lze návrh vytvořit zdarma a cenu etiket držet na ceně etiket na med na. Sklenici na med s pěkným víčkem je ještě potřeba doplnit slušivou etiketou.


Vyberte se z naší nabídky etiket na med. Vyrábíme samolepicí etikety na víno, pivo, pálenky, med , marmelády … Vyrobíme Vám etikety již od pár kusů, až po velkou serii.

Dbáme na to, aby cena etiket byla co nejdostupnější jak pro soukromé využití (svatební etikety , dárkové etikety , …) tak i pro velkoobjemové množství. Kvalitní med je jednou z nejplnohodnotnějších potravin. Tím spíše, je pro včelaře důležité, aby ji prodával v co nejvyšší kvalitě.


Nedílnou součástí obalu na med je etiketa, ve které se kupující dozví veškeré potřebné informace nejen o medu. Jde o zakázkovou výrobu etikety , kde je nutné počítat s odběry větším počtů a náklady na zpracovaní individuálního návrhu. Kontaktujte nás s vaším požadavkem, připravíme vám kalkulaci a pokusíme se najít řešení. Priatelia včelári, pripravili sme pre Vás širokú ponuku etikiet na poháre s medom rozdelenú do niekoľkých katalógov podľa veľkostí.


Ako je u nás už tradíciou, môžete na etikete zmeniť druh medu, Vaše meno a adresu s kontaktom, a to úplne zadarmo. Naší výhodou jsou krátké dodací lhůty, individuální přístup k zákazníkům a přijatelné ceny. Pokud si přejete vytvořit etikety na sklenice s Vaším jménem a dalšími údaji, rádi Vám je na ně vytiskneme.


Doporučujeme kromě samotného kontaktu přidat i nějaké další údaje, například do kdy med spotřebovat, nebo jeho hmotnost. Pozrite si ďalšie nápady na tému Včelárstvo, Obalový dizajn a Balenie. I když by mohl někdo namítnout, že se snažím sklidit ještě než jsem zasel. Ve volných chvílích vyrábím věci dopředu a tohle je jedna z nich.


Nechci nic tuctového i když výběr je.

Včelárske etikety na med s vlastnými údajmi a druhom medu. Najväčší výber etikiet na slovenskom trhu. Poďte si vybrať etiketu. U této etikety je možné si zvolit vlastní rozměr. Cena etikety bude kalkulována následně, plus je nutné připočíst náklady na individuální výsek eti.


Pěkná etiketa je dobrá vizitka včelaře. Jsou na ní všechy potřebné údaje o medu včetně spojení na včelaře a zákazník je bude mít stále na očích. Med v hezkém obalu,s hezkou etiketou si každý doma rád vystaví i jako dekoraci. Na své výrobky nyní mohu našívat své vlastní a jedinečné našívací etikety , tralala! Podívejte se, jak jsem je vytvořila, objednala a jak vypadají.


Adresné štítky samolepící etikety. Tieto štítky sú určené pre včelárov na lepenie na poháre, darčekové balenia včelích produktom, obálky, viečka pohárov, fľaše, tašky proste všade tam, kde chcete, aby na vás bol uvedený kontakt alebo informácie o vás. Samolepicí etikety na sklenice s medem KLASIK. V této sekci Vám dáváme možnost si zvolit ze široké škály samolepicích etiket na sklenice s různorodými designy, ze které si nepochybně vyberete.


Oblíbený gin tonic pak bude mít zcela osobní příchuť. Vlastní etikety na Beefeater gin Vlastní etikety na gin Beefeater 7l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky