čtvrtek 10. prosince 2020

Vodní chlazení grafické karty

Sone, jednoduchá instalace. Jak na vodní chlazení grafické karty za pouhých minut - 1. Nemusíte být vůbec žádný nijak zvlášť výjimečně zručný kutil – kapalinové chlazení pro grafickou kartu určitě zvládnete také! Na následujících řádcích vám poradíme, jak kapalinou odvést z vaší grafické karty maximum.


Na druhou stranu je zřejmé, že oproti řádnému sestavenému systému vodního chlazení má toto řešení své nevýhody. Velké vodní bloky pro grafické karty obvykle pokryjí také paměti a oblast napájení, což v případě Krakenu Gmusí suplovat 92mm ventilátor, takže nejde o pouze vodní chlazení , ale o hybridní chlazení.

Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách JSComputers. Vodní chlazení funguje podobně jako vzduchové. Jediný rozdíl je v tom, že teplo od procesoru či grafické karty odvádí voda. Výhodou je možnost ransport většího množství tepla na větší vzdálenost.


Ohřátá voda protéká radiátorem, kde teplo odevzdá na žebrování. Při výběru vodního chlazení je nutné si vybrat mezi dvěma jeho variantami: All-in-One – nejjednodušší cesta k vodnímu chlazení. Aktivní chlazení (s ventilátorem) je cenově výhodná a spolehlivá varianta grafické karty nehledě na její typ (určení).


Není ovšem ideální jej instalovat do malých skříní. Společnost NZXT vyšle na trh nového Krakena s označením G1 který zajistí možnost chlazení grafické karty pomocí procesorového vodního chladiče.

Gmá přitom mnohem širší kompatibilitu jak s kartami, tak se samotnými chladiči. Video o vodním chladiči který jsem si vyrobil pro lepší chlazení grafických karet a procesorů pro taktování. Chladič uvidíte v dalších videích a proto jsem ho chtěl představit. Silikonovou hadičku totiž přesvědčíte mnohem snadněji, než měděnou heatpipe, aby.


Vítejte u dalšího dílu seriálu o vodním chlazení. V tomto hraje primární roli GPU BOOST 2. Teplota z těchto dvou hodnot neustále přeskakuje, takže to. Pakliže byste do této výpočetní komponenty investovali řádově desítky tisíc korun, překročí tyto prvky možnosti mnoha běžných uživatelů. Jen si to představte sami, grafické karty s pamětí nad GB, šířkou paměťové sběrnice nad 3bit a řadou dalších nadstandardních funkcí.


Nízké ceny, doprava do hodin. Z předchozí kapitoly víme, že vodní chlazení je velmi podobné klasickému vzduchovému. Jakub Fulín (PCtun) Chlazení vodou má mnoho výhod: nízká hlučnost (zde nulová) a vysoká účinnost. U počítače trávím docela dost času a začal mi vadit hluk ventilátoru grafické karty (ventilátor je maličký a točí obrovské obrátky a dělá hrozný hluk). Nicméně v našem případě se podíváme na.


Tento zadní kovový plát EK-Vector RTX v černém provedení dosáhne přesně toho. Jelikož jsem si vždycky přál vodní chlazení , tak jsem se z příchodem nového PC konečně rozhodl zainvestovat a koupit si ho. Vždycky mě rozčiloval hluk vydávaný rychloběžným mini větráčkem od CPU a GPU (Někdy je i trochu slyšet větráček na chipsetu a pokud je vyšmajdanej tak je to taky rachot). Mám problém s tím že mi strašně hučí komp a chtěl jsem to řešit vodním chlazením ale někde jsem četl že prý vzduchové je mnohem bezpečnější že když třeba budu mít vytížený CPU tak tam dochází k prudkému ochlazování a může dojít až k prasknutí CPU.


VirtualLink (kompatibilní) Ano.

Kategorie na stejné úrovni: Běžné, kancelářské Herní Profesionální (CAD) TV tunery Doplňky a příslušenství. Na grafice jsem měl po celou dobu vodní chlazení tudíž teploty nepřesahovaly ani v zátěži 50°C, avšak nyní chci grafiku prodat, ale v rozloženém stavu jelikož pochybuji že ji bude chtít n. Grafická karta je nepostradatelnou součástí každého herního počítače. Výkonné all-in-one kapalinové chlazení , již sestaveno a naplněno kapalinou, Sigma HP RGB 1mm ventilátor, flexibilní o. FDD HDD HDD - serverové Optické mechaniky Páskové mechaniky SSD SSD - serverové Příslušenství. AMD Radeon AMD FirePro nVidia GeForce nVidia Quadro Ostatní Příslušenství.


DDR DDRDDRDDRServerové paměti. Chlazení grafické karty Vzduchové chlazení Na vzduchové chlazení grafické karty se používá buď pasivní kovový chladič, nebo se přidává ventilátor. Případně se používá v kombinaci s heatpipes ke zvýšení chladicí účinnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky