pondělí 25. ledna 2021

Whirlpool awe 9629 návod

Veškerý servis rodiny Whirlpool Kamenná prodejna a sklad. Otevřená dní v týdnu Originální díly a příslušenství. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku.


Návody a příručky pro pračky Whirlpool. Zdarma návod k použití nebo příručka pro Vaší pračku.

Veškeré dokumenty jsou ve formátu PDF a otevřou se v novém okně. Nevíte si rady se spotřebičem Whirlpool ? Ztratili jste návod k pračce či ledničce? Stáhněte si zdarma oficiální návody, v nichž naleznete veškeré informace. Na stránke nájdete návody a manuály na Pračky - Whirlpool v českom jazyku na stiahnutie zdarma vo formáte pdf.


Download Instructions for Use. Podaj jasny i wyczerpujący opis problemu i swoje pytanie. Manipulace s prádlem je pohodlnější a snazší díky maxi otvoru bubnu 2mm a.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Spoločnosť Whirlpool Slovakia Home Appliances, spol.


Bližšie informácie o záručných podmienkach nájdete tu. Predĺžte záruku svojich spotrebičov vďaka programu INFINITI. KONTAKT SPOLOČNOSTI WHIRLPOOL SO ZÁKAZNÍKOM SA NEKONČÍ KÚPOU SPOTREBIČA. Stačí filtr v dolním rohu přístroje pravidelně čistit. Pokud tak nečiníte a spotřebič nefunguje, poptejte naše značkové opravy praček Whirlpool , Hotpoint, Bauknecht a Indesit.


Dalším problémem bývají rozbité napouštěcí ventily. Pračka pak buď vodu nenapouští, nebo protéká pod spotřebič. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Vše řídí patentovaná senzorová technologie 6. Na stránce neleznete návody a manuály na Whirlpool v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf.


Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám. Hlavní stránka › Whirlpool. Včetně návodu v češtině.


Možnost dopravy do 30km či zaslání ZDARMA kurýrem po celé ČR!

Závada se projevovala tak, že pračka zhasla a vůbec nešla zapnout. Na této stránce je možné stáhnout ho zcela zdarma. Podrobné informace o návodu naleznete níže. Soubor je k dispozici do pár vteřin dle rychlosti připojení Vašeho počítače.


Kapacita prádla pro praní (kg) 6. Třída pracího výkonu A. Hlučnost při praní (dB) 62. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky