pátek 29. ledna 2021

Zástěry do kavárny

Pracovní zástěry do pasu - krátké a dlouhé, s laclem, mušketýrky. Zákazník se bude do Vaší restaurace nebo kavárny rád vracet za dobrým jídlem, vynikajícím servisem a příjemným prostředím. První dojem na návštěvníka v pohostinství udělá vystupování číšníka a servírky ale i styl jejich oblečení. Látkové nákupní tašky jsou věrným a všestranným pomocníkem – můžete s nimi vyrazit na nákup, na procházku, do kavárny nebo na rande. Využijete je zkrátka kdykoli a kdekoli, aniž byste se museli bát, že se protrhnou.


A když se vám náhodou ušpiní, stačí je vyprat v pračce a jsou jako nové. Barmanské a číšnické zástěry se liší také délkou, která je podstatná především u zástěr do pasu. Náprsenkové varianty se dají nastavovat páskem kolem krku. Boční zapínání na obou stranách zástěry na druky pro přizpůsobení šířky zástěry. Perfektní do bistra, kavárny , baru, restaurace apod.


Nejsem si jist, zda je vhodné stát se vazalem jednoho dodavatele. Sice ušetříte na mašině, ale zato jste velmi omezeni v nabídce. To jsou pak tyhlety typicky české kavárny s jednou značkou kávy, velmi často nekvalitně udělanou, neboť máte, v podtstě, zakázáno zasahovat do nastavení jak kávovaru, tak mlýnku.


V případě, že si z nabídky nevyberete a máte specifické požadavky na barvu, velikost, střih, atd. Vyrábíme zástěry do pasu, barmanské zástěry dlouhé, zástěry s rozparkem, zástěry s laclem, zástěry přes hlavu. Naše skladové zásoby umožňují rychlost a flexibilitu v realizaci vašich požadavků. Zde vám nabízíme ukázku z naší realizované výroby. Neušpiňte se při vaření.


Zástěry vyrábíme na zakázku již od jednoho kusu. Pořiďte si zástěru do kuchyně nebo na grilování. Vyberte si dámskou, pánskou nebo dětskou pro všechny domácí kuchaře. Kuchyňské zástěry u nás seženete v desítkách barev a provedeních - s kapsami, se sexy nápisy, s mimoni nebo stylové od Jamieho Olivera. Prohlédněte si naše praktické a odolné zástěry.


Díky nim zůstane při vaření vaše oblečení čisté, takže se před večeří nebudete muset převlékat. Na výběr máme spoustu barev i designů pro dospělé i pro děti. Dlaždice pro venkovní kavárny by měly být velmi silné. Koneckonců, kavárny a restaurace jsou místa s největší průchodností. Původní rozhodnutí posledních let bylo použití zástěry pro kuchyň bez horních skříní.


Kvůli nedostatku špičkových skříní interiér stále vypadá stylově a harmonicky. Pro všechny milovníky vaření, pečení a grilování přinášíme kvalitní a vtipné kuchařské zástěry od různých výrobců. V nabídce máme více než 2druhů zástěr pro ženy, muže, děti a páry za vynikající ceny s doručením již do hodin.


Barmanské zástěry a kapsy za skvelé ceny Vážení zákazníci, nadále doručujeme jak jste zvyklí a jak to aktuální situace umožňuje. Nechceme však nikoho ohrozit, proto je u nás nyní možná platba za zboží pouze přes platební bránu nebo převodem. Do naší nabídky jsme zařadili židle od mnoha výrobců tak, abychom pokryli celou škálu modelů používaných v gastronomických zařízeních. V katalogu naleznete židle vhodné pro kavárny , restaurace, jídelny, domácnosti i pro terasy a zahrádky.


A u vaření se již nebudete nudit, zaručeně. Vtipné zástěry s potiskem vám dodáme do dnů. Profesionální zástěra s laclem pro kompletní pokrytí těla, vyrobená z velmi kvalitního materiálu obsahujícího polyester a bavlnu o rozměrech 25cm(šířka laclu), 70cm(šířka pasu), 85cm(výška). Díky našim zkušenostem v anglických kuchyních spolupracujeme s řadou kvalitních výrobců a dovážíme do Česka prvotřídní kuchyňské zástěry , dámské i pánské rondony či nejrůznější typy kuchařských čepic.


Posloucháme, co se vám líbí a snažíme se tento typ pracovního oblečení vybírat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky