pátek 22. ledna 2021

Zavařovací teploměr

Ten by v horké vodě nevydržel ani dvě vteřiny. Navíc ty klasické jsou ještě naplněny rtutí, která je prudce jedovatá a kterou byste museli pracně odstraňovat. Průměrný zavařovací teploměr dokáže měřit od 30°C do 100°C, což je pro zavařování ideální. Pro úspěšné zavařování je nezbytný přesný zavařovací teploměr. U nás máte na výběr hned z několika druhů ověřených zavařovacích teploměrů.


Doporučujeme nakoupit teploměr v pouzdru nebo s pouzdrem, aby se při zavařování nepoškodil o sklenice. Všechny teploměry jsou naplněny netoxickou náplní. Klasický skleněný kapalinový teploměr pro kontrolu teploty při zavařování.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Skleněný zavařovací teploměr s rozsahem měření až 100° Celsia. Před použitím zkontrolujte, zda není poškozený – například prasklé vnější sklo nebo vnitřní kapilára, případně.


Odolný a univerzální zavařovací teploměr vhodný do všech typů hrnců. Stupnice od °C do 1°C. Doprava zdarma od 9Kč. T Sklenice zavařovací OMNIA 370ml 10ks. Jedná se o vybavení, které sice není pro výrobu dezertů úplně nezbytné a ne každý ho má doma, ale pořád jde o užitečné pomocníky, kteří se mohou hodit.


Cukrářský teploměr se používá hlavně při výrobě různých domácích marmelád a džemů, kdy je nutné znát přesnou teplotu. Pomocí glukoměru lze velice. Rozhodnete-li se připravovat nejrůznější džemy, marmelády a ostatní pochutiny, přijde vám vhod zavařo. Univerzální velikost do nových hrnců.


Zavařovací teploměr

Distributor: NOVAK´S International s. Teploměr k měření teploty při zavařování. Zákazníci ke zboží zakoupili. Digitální teploměr slouží k měření teploty uvnitř masa, omáček, nápojů apod. Lze nastavit měření v °C nebo °F.


Po minutách se teploměr sám přepne do vypnutého režimu. LCD displej přehledně ukazuje údaje. Kč Kč bez DPH Kč Kč bez DPH. Otvor pro teplotní ukazatel je dlouhý 14cm a je dostatečně čitelný.


Délka celého teploměru je 3a je určen pro zavařovací hrnce. Z výše uvedeného popisu logicky vyplývá, že klasický zavařovací hrnec musíte položit na sporák nebo kamna, kde dojde k zahřátí vody uvnitř. Rozsah teploty je od 30°C do 100°C.


Při dosažení určité hodnoty vložíte dovnitř zavařeniny a budete se snažit udržovat stále stejnou teplotu. Vyrobeno ze žáruvzdorného skla. Celková délka teploměru je cm. Zavařovací víčka a těsněn. Thermoval jsou vysoce kvalitní teploměry od společnosti HARTMANN – RICO.


Zavařovací teploměr

Kuchyňské potřeby Kuchyňské teploměry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky