středa 27. ledna 2021

Žárovka do trouby electrolux

Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Upozorňujeme, že môže trvať niekoľko minút, kým sa e-mail dostane do doručenej pošty. Pokud vaše žárovka praskla a nemůžete kvůli tomu řádně sledovat připravované jídlo, pak tento náhradní díl o výkonu W může pro vás být správným řešením.


Výrobky pořízené prostřednictvím těchto webových stránek budou doručeny do České republiky. Jde o zemi, v níž bude dodávka realizována a která určuje zemi nákupu. Do teploty 300°C , W E14.


Používáno u značek AEG , ELECTROLUX , ZANUSSI. Nabízíme žárovka sporáku, trouby , náhradní žárovky sporáků, trouby. Náhradní žárovky do trouby , odolné vůči teplotám až do 3°C. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Až ho doma zapojíte a vyzkoušíte, vyplňte nám prosím recenzi.


Zajímá nás, jak vám naše spotřebiče pomáhají zvládat každodenní péči o vaši domácnost. A zajímá to i ostatní, kteří o koupi teprve uvažují. Každého recenzenta zařadíme do pravidelného losování o fitness mixér PerfektMix.


E1 maximální teploty do 300°C, příkon 15W,. ROZMĚRY: Vnější průměr topné spirály : 19cm Celková délka topení : 25cm Délka kontaktů s ko. Tento model je velmi úsporný, bezúdržbový a hodí se i do více, než čtyřčlenné domácnosti.


Pokud máte malé děti, troubu díky dětskému zámku nepřenastaví, ani se nepopálí díky chlazeným dvířkům. Nesmí se používat pro… Kč s DPH: 3. Tato žárovka je určena pro použití v horkovzdušných teplotách. Kolik páry je moc nebo málo? Jednoduše stačí vybrat z nabídky, co chcete upéct, a na displeji se vám zobrazí postup krok za krokem. Zde nabízíme žárovky a osvětlení do elektrické trouby.


Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být bezpečně sdíleny s důvěryhodnými partnery. Autorizovaný servis značek. Praxe v oboru již od začátku 90.


Světelný tok 1lm je dostačující pro osvětlení vnitřku trouby či bubnu sušičky. Velkou výhodo je okamžitý náběh na sto procent světelného výkonu. V této kategorii naleznete náhradní žárovky do domácích spotřebičů, jako jsou pečící trouby , lednice nebo digestoře. Jsou zde také náhradní žárovky (trubice) pro kempinkové svítilny nebo lapače hmyzu. Wpro zaručuje funkčnost ve spotřebičích při teplotách až do 3°C.


Electrolux Rošt trouby nastavitelný. ROVKA DO TROUBY 300°C 15W 230V E14. Dotaz na výrobek Doporučit výrobek Porovnat Tisk Přidat do oblíbených. Mora, Gorenje, Fagor, Whirlpool a mno. E-shop nabízející bílé zboží, chladničky, mrazničky, pračky, sušičky, myčky, sporáky, varné desky, trouby , mikrovlnné trouby , odsavače par, bojlery a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky