pátek 15. ledna 2021

Železná pánev na indukci

Vzhledem ke kulatému dnu ji využijete pouze na. V nabídce máme kvalitní pánve na indukci od prověřených výrobců. Potřebujete pomoci s výběrem? Podívejte se na - Jakou pánev na indukci.


Titanové pánve na indukci jsou od německého výrobce AMT Gastroguss. Pánve jsou vhodné kromě indukčního sporáku, tak i na zapékání do trouby (umělohmotné rukojetě a skleněné poklice jsou odolné do 2°C).

Indukční titanová pánev. Některé typy titanových pánví na indukci máme také ve variantě s odnímatelnou. Nerezová pánev s nepřilnavým povrchem na indukci a 5-ti letou zárukou Nerezová pánev od českého výrobce se sendvičovým dnem vhodná na všechny druhy ohřevu včetně indukce, prodloužená záruka let i na rovinnou stabilitu dna. Hlavním kladem je možnost využití na indukci.


Vnitřní povrch výrobku je potažen nepřilnavou vrstvou. Ta zaručuje, že nikde neulpí zbytky jídla a snadné čištění, pro něž je možné použít i slabý proud tekoucí vody. Pánev rychle reaguje na změnu teploty a potřebuje jen kapku tuku.


Nabízíme pánve na indukční desku různých velikostí i zaměření (lívanečník na indukci , grilovací pánev , pánev wok, pánev na palačinky atd.).

Není vhodná každá pánev na indukci. Je nutné mít speciální indukční nádobí. Pánev na indukci má zesílené dno z nerezové oceli nebo tzv. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí.


Informace o indukci Železo je velmi reaktivní vodič tepla a jeho indukční topný výkon je výjimečný. Pro sklokeramickou desku doporučujeme pánve se silným dnem, nebo rovnou ty indukční. To zajistí, že se vám pánev ani při plném výkonu sporáku nezkroutí.


Zaujme svou kvalitou, kterou dokládá vrstvý povrch, který je označený jako Titanium Excellence. Samotné dno dále využívá velmi silnou vrstvu nerezové oceli, která má vliv na dobré rozložení i přenos tepla. Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné. Pánvička na palačinky, volská oka, univerzální pánev. U nás najdete kuchyňské pánve vhodné pro elektrické, plynové, indukční a sklokeramické sporáky.


Díky čemu je pánev vhodná na indukční sporáky? Je totiž tvořena z kvalitní oceli.

A právě ocelové pláště a speciální ocelová dna jsou podmínkou k tomu, aby pánev na indukci fungovala. Kromě odolné oceli je tato pánev vybavena speciálním nepřilnavým povlakem, díky němuž se jídlo na pánev nepřichytává. Kuchyňské nádobí na indukci. Toho je na trhu stále větší výběr v mnoha designech i materiálech. Vhodné dno poznáme při přiložení magnetu, další zvláštní kritéria neexistují.


Vaření na indukční desce přináší úsporu, rychlost a. Před koupí pánve na palačinky myslete také na typ varné desky, na které doma vaříte. Například palačinková pánev na indukci má speciálně upravené elektromagnetické dno, jinak by ohřev nefungoval. Nádobí určené na indukci můžete bez problémů použít i na ostatních typech varných desek.


Zatímco v případě ostatních typů sporáků lze použít téměř jakékoli nádobí, při vaření na indukci je třeba volit nádobí pečlivě. A když jsme u steaků, na ty je nejlepší masivní a těžká ocelová pánev Kela Ferrum, která je strojově vykovaná z kusu pevné oceli. Obecně platí, že čím víc je železná pánev masivnější, tím je i lepší. Servírujte své umění přímo z pánve! BAF BLACKLine pánve pro rychlé vaření na všech druzích ohřevů včetně indukce a trouby -ideální do myčky.


I NA INDUKCI - pánev na volská oka DIAMANT BELGIUM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky