středa 29. června 2016

Mikrovlnná trouba ničí potraviny

Navíc je to velmi snadné a rychlé, protože nemusíte nic míchat a ohřátí jídla trvá jen pár minut. Nicméně řada lidí se domnívá, že za pohodlí a rychlost se musí platit a tvrdí, že mikrovlnná trouba uvolňuje škodlivé záření, které poškozuje naše zdraví a ničí i důležité živiny v potravinách. Mikrovlnná trouba má řadu příznivců i odpůrců. Odpůrci argumentují tím, že mikrovlnné záření ničí potraviny a škodí i lidem.


Příznivci na ni nedají dopustit a používají ji k rychlé přípravě celého menu.

I když jsou i tací, že mají mikrovlnku výhradně k ohřívání jídla nebo výrobě pop-cornu. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Alarmující výsledky studií: Průmyslově zpracované potraviny nás ničí. Molekuly mikrovlnné trouby způsobují nádory a bujení ve střevech nebo žaludku.


Minerály a vitamíny se po zahřátí v mikrovlnné troubě ničí. Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu. Kde kdo si bez ní svůj život nedokáže představit, anebo umí, ale představuje si, jak složitý život by to pro něj byl, kdyby nebyla mikrovlnná trouba existovala.

Pro někoho je mikrovlnka pomocník, pro jiného nebezpečná bedýnka, která vám ozáří jídlo a člověk si tak zadělá na řadu nemocí. S našimi energeticky účinnými mikrovlnkami a kombinovanými mikrovlnnými troubami můžete rozmrazovat, ohřívat i připravovat čerstvé jídlo. Prohlédněte si naši nabídku a najděte si takovou, jež bude mít funkce, které potřebujete, a navíc se vám bude hodit do kuchyně. Vestavná mikrovlnná trouba Bosch BFL524MSv černém provedení se skleněnými dvířky.


Tato mikrovlnná trouba je vybavena LED displejem, bezpečnostním vypínáním a časovačem. Quan ze Standford Unviersity prováděl studii, která prokázala, že mikrovlnná trouba ničí základní protilátky v mateřském mléce chránící kojence. První studii o účincích živin vystavených působení mikrovlnných trub na lidskou krev a fyziologii prováděl švýcarský vědec Dr. Někteří lidé mají k mikrovlnné troubě ambivalentní vztah.


Snadno ohřeje či ugriluje jakýkoli pokrm a inteligentní funkce rozmrazování navíc umožňuje přizpůsobit teplotu a dobu přípravy podle váhy a druhu potraviny. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. První mikrovlnná trouba byla vyvinuta v USA koncem 40. Vysloužila si přezdívku Radar range.


Tyto první výrobky se používaly výlučně v. Pokud chcete rozmrazovat, vařit, či oboje naráz, tato funkce automaticky zajistí, že potraviny dosáhnou požadovanou teplotu. Všechno, co potřebujete udělat, je zvolit kategorii potraviny a zadat hmotnost, mikrovlnná trouba následně automaticky zvolí vhodný výkon. Když kuře jednou znovu ohřejte, víceméně se nic nestane.

Je ale důležité, aby bylo prohřáto rovnoměrně, na což mikrovlnná trouba málokdy stačí. Důsledkem toho mohou v kuřeti zůstat nějaké bakterie, které mohou zapříčinit mírnou otravu jídlem. K ohřevu kuřete proto raději použijte klasickou troubu a dejte mu na. Podívejme se, jak to dělá.


Molekula vody má charakteristický tvar daný atomem kyslíku a dvěma atomy vodíku, které dohromady svírají úhel přibližně 105°. Hned úvodní informace o tom, kde má mikrovlnná trouba své kořeny, má navodit dojem, že se jedná o stroj na zabíjení. Zařízení k vaření mikrovlnami zkoumali a vyvinuli němečtí vědci v rámci vývoje mobilního týlového zařízení, nasazeného zkušebně v průběhu invaze do Sovětského svazu.


Tato trouba nabízí automatických programů. A plynovému hořáku svůj osud svěříte?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky