pátek 22. května 2020

Tescoma president duo

With a pressure indicator, safety components and solid grips. Made of high-grade stainless steel and resistant plastic. Pressure cooker PRESIDENT DUO 4. New items in our range of products. Opatřeno indikátorem tlaku , pojistkami a masivními úchyty, vyrobeno z prvotřídní.


Luxusní tlakový hrnec se snadným nastavením ideálního tlaku IDEALCOOK pro rychlou a šetrnou přípravu všech obvyklých pokrmů. S tlakovým hrncem ušetříte energie i čas! Navíc zachováte lepší chuť a vůni surovin. Intuitivní nastavení tlaku podle piktogramů zabezpečí ideální podmínky pro vaření všech druhů masa a ostatních pokrmů.


Hrnec pohodlně otevřete jen jednou ruk. Poklice pro tlakové hrnce. Vaření, dušení, to vše je s hrnci snadné a díky skvělým akumulačním schopnostem hrnce šetříte nejen svůj čas ale i peníze.


Všetky informácie o produkte Tlakový hrniec TESCOMA PRESIDENT 6. Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin. Podle čeho si tlakové hrnce vybírat? Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.


Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Tradiční pomocníci i nejnovější vychytávky pro vaření, pečení, stolování a domácnost od TESCOMY jsou českými designéry navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní život v kuchyni. Find out all the details about the product line President ! We use cookies to give you the best experience on our website.


Tescoma president duo

Food preparation and processing. Kitchen utensils and accessories. See all the product information.


Tieto tlakové hrnce sú zárukou jednoduché, rýchle a šetrné úpravy akéhokoľvek druhu potravín. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod. Tescoma tlakový hrnec Ultima DUO 4. The set of pressure cookers PRESTO DUO contains two vessels 4. The pressure cooker is provided with cut-outs for safe use and solid handles. Být občas pod tlakem může být velmi přínosné.


Tescoma president duo

Zejména s masem a zeleninou to dokáže během chvilky skutečné divy! V čem tlakový hrnec ULTIMA vyniká? Tlakový hrnec ULTIMA má unikátní systém rychlého nastavení pracovního tlaku IDEALCOOK. Varenie, dusenie, to všetko je s hrncami ľahké a vďaka skvelým akumulačným schopnostiam hrnca šetríte nielen svoj čas ale aj peniaze. Ať už povečeříte v úzkém rodinném kruhu, nebo pozvete i pár přátel, díky jedné menší a jedné větší nádobě bude jídla vždy akorát.


Pre komfortnú prípravu pokrmov má tlaková pokrievka hrnca PRESIDENT DUO špeciálny bezpečnostný uzáver pre jednoduché otvorenie aj uzatvorenie masívnych čeľustí tlakového hrnca úplne bez použitia sily, iba prstami jednej ruky. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky