čtvrtek 7. května 2020

Tescoma mlýnek na mák

Jedinečný mlýnek na mák s nastavitelnou hrubostí mletí je jen jednou z říjnových novinek. Poznejte také geniální mlýnek na sůl a pepř v jednom, senzační struhadlo a kostičkovač na zeleninu nebo chytrý oboustranný odkapávač. Dala jsem tedy na recenze tohoto mlýnku a koupila ho dceři s tím že ho vyzkouším a pokud nebude dobrý tak ho vrátím. Včera jsem na něm poprvé mlela mák a jsem z něj nadšená.


Tescoma mlýnek na mák

Mák umletý na jemno a bez. Praktický mlýnek , který se neztratí v žádné kuchyni. Vynikajúci na ľahké a rýchle mletie maku, sezamových, ľanových a horčičných semienok, koriandra a pšena. Vybavený špičkovým keramickým mlecím mechanizmom s nastaviteľnou hrúbkou mletia vrátane extra jemného mletia maku.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. Aby jeho chuť v buchtách. Moderní elektrické mlýnky na pepř a sůl vyrobené z nerezavějící oceli nebo odolného plastu. Dnes si ho tedy dcera mohla odvést. Dlouho jsem váhala jaký mlýnek koupit neboť jsem moc nevěřila že vůbec v dnešní době nějaký spolehlivý existuje. Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme skladem tisícovky pečlivě vybraných modelů a ve kterých platí přísné hygienické zásady.


Tescoma mlýnek na mák

Univerzální mlýnek na strouhanku HANDY, struhadla. Strouhat na klasickém struhadle rohlíky nebo ořechy je šílená dřina, ale i když na něm strouháte zeleninu, čokoládu nebo sýr, je to únavné, máte špinavé ruce a hrozí vám zranění. Firma Jihokov už mnoho let vyrábí tradiční mlýnky na mák a strouhanku.


Jejich vzhled se téměř nezměnil a stále fungují stejně dobře. Vybírat můžete mezi verzí na šroub a přísavku, podle síly vaší pracovní desky. Ruční univerzální mlýnek HANDY je vynikající pro snadné a rychlé mletí. Krájecí nůž a disky z prvotřídní.


Tescoma mlýnek na mák

Zejména v české kuchyni je velice využívaný na mletí máku, který se přidává do celé řady pokrmů. Nikdo neodolá čerstvým makovým buchtám, nebo nudlím s mákem. Abyste si chuť opravdu užili, je třeba ho namlít na správnou hrubost. V čem mlýnek na oříšky a cukrářské posypy DELÍCIA vyniká? S mlýnkem Handy jí snadno.


Kč 9Kč (s DPH) Vynikající pro snadné a rychlé mletí máku, sezamového, lněného a hořčičného semínka, koriandru a jáhel. Opatřeno špičkovým keramickým mlecím mechanismem s nastavitelnou hrubostí mletí včetně extra jemného mletí máku. Vyrobeno z prvotřídní tvrzené. Mlynček je potrebný pomocník pri varení. Najmä v slovenskej kuchyni je veľmi využívaný na mletie maku, ktorý sa pridáva do celého radu pokrmov.


Díky použití keramického mlecího mechanismu, který je vysoce přesný lze nastavit hrubost mletí a to s vysokou přesností. S tímto mlýnkem lze připravit i extra jemný mletý mák. Mlýnek (nejen) na mák , který nemá konkurenci.


Kategorie: Mlýnky na maso. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Tescoma Vitamino mlýnek. Nevěřte tomu, že „samo se to neudělá“! Elektrické mlýnky na sůl a na pepř VITAMINO si s kořením poradí raz dva.


Stačí je otočit dnem vzhůru a ochotně se pustí do díla. Není třeba je vypínat ani zapínat, do provozu je uvede pouze tento jednoduchý pohyb! V ČEM JSOU ELEKTRICKÉ MLÝNKY NA. Těleso, drtič a klička jsou vyrobeny z nerez oceli, ostatní díly z hliníku, ocel.


Povrchová úprava u tělesa, drtiče a kliky je provedena chemickým leštěním, ostatní díl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky