čtvrtek 28. května 2020

Výrobník mlhy levně

Mlhostroj slouží k výrobě mlhy která se vyrábí v mlhostroji takto: Výměník se ohřeje asi na 205°C. Výkon 7W, dofuk kouře až metru, objem nádržky přístroje litru, objem kouře 75m za minutu. Dálkové ovládání pro obsluhu přístroje s 3. Univerzální výrobník plazivé mlhy o výkonu 200mza minutu. Mlha je ochlazována ledovými kostkami a poté přeměněna na plazivou mlhu. Prodám výrobník bublin,kompaktní a lehký výrobník bublin s odnímatelnou nádrží pro kapalinu litru plus litry náplně nepoužívané,jen odzkoušené.


Díky velmi krátké době dohřevu po vypnutí a vysoké produkci mlhy patří zařízení k nejlepším, které lze v této cenové třídě získat. Nejlevnější e-shop vseprozvuk. Zboží za akční ceny, slevy. Kč Náhradní díl výrobník mlhy mlhovací přístroj mlhovač - fontána mlhová lampa.


Pro delší životnost doporučujeme požívat destilovanou vodu. RESUN - Mist maker MM-0 výrobník studené mlhy. V této kategorii najdete množství výrobníků mlhy , které jsou zároveň šetrné k životnímu prostředí.


Stanou se perfektními pomocníky pro profesionální divadelní efekty. Kromě divadel se hodí na diskotéky a do tanečních klubů, ale i na koncertní pódia a mobilní akce. Jsou zařízení, která díky speciálním náplni dokáží vytvořit efekt v podobě kouře.


Fungují na principu zahřátí tělesa. Malý párty výrobník umělé mlhy. Výkon topného tělesa 400W, dosah výfuku mlhy cca. Zabudovaná nádržka na litru s indikací hladiny kapalin. Zvířata - Velmi levne inzerce.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Jeho prostorná, barevně osvětlená nádrž o objemu litru zajišťuje dostatek mlhy a atmosféry. Náš nejmenší mlhovač se svou kvalitou vyrovná těm velkým. Výkon vždy postačí k tomu, aby do tajemné mlhy ponořil velké místnost.


Kompaktní 700W výrobník umělé mlhy vybavený třemi 1W modrými LED diodami. Efekt vytváří imitaci plamene pomocí kouřové clony umocněné zabudovaným modrým LED reflektorem. Samostatné ovládání (spínání) výrobníku mlhy pomocí 3m dálkového ovladače a světelného efektu pomocí přepínače na zadním panelu. Vše skladem v e-shopu a na prodejnách.


Záruka roky a nejlepší služby. Výrobníky cukrové vaty. Hodí se také na diskotéku, párty apod.


Doporučujeme naaranžovat dekorace a pak nejlépe v přítmí spustit mlhu, která se bude líně povalovat u země a přes zombie a náhrobní kameny díky výrobníku plazivé mlhy. Iluze je dokonalá a budete se. Výkon 700W, dofuk kouře až metru, objem nádržky přístroje litru, objem kouře 75m za minutu. Velký výběr nízké ceny vysoká kvalita Objednejte si výrobník mlhy v e-shopu expondo. Eurolite N-1 výrobník mlhy.


Prodám mlhovače ( výrobník mlhy ) a náhradní membránu. Každý jel max hodinu. Cena za všechny 900kc PC za jeden cca 700Kč. Jinak v pořádku a plně funkční. Sněhové vločky se rozfoukají do prostoru a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky