pondělí 11. května 2020

Těsnění pod kuchyňský dřez

Vyvěste dvířka pod dřezem a vykliďte vše, co by vám mohlo překážet při práci, ušpinit se nebo poškodit. Pod sifon dejte kbelík nebo mísu. Zavřete rohové ventily a odšroubujte sifon: Uvolněte šrouby na odtokovém ventilu, vytáhněte trubku ze stěnového přípoje a nechejte vytéct do kbelíku zbytkovou vodu. Moc dobře víme, že pro moderní a čistý vzhled kuchyně je důležitá kvalita každé její součásti. Zvlášť, pokud se jedná o nejvíce využívaný prvek, jakým je kuchyňský dřez.


Druhý dřez můžete použít jako odkládací plochu. Nerezové dvojdřezy s odkapem. Dvojdřez poskytuje dostatek prostoru pro mytí nádobí a přípravu potravin.


Užitná plocha je dále zvětšená o praktický odkap. Součástí dřezu je i sifon, sítkový ventil a těsnění. Hloubka vany dřezu je 1mm.


Kulatý kuchyňský dřez o průměru 44cm, vyrobený z nerezu. Díky neporéznímu povrchu jsou mimořádně hygienické a snadno se udržují, přičemž i po dlouholetém používání stále září jako nové. Před zahájením instalace vodovodní baterie ke dřezu si pod ním udělejte místo. Kuchyňský dřez Franke Centinox.


Můžete rovněž vysadit dvířka od dřezové skříňky, abyste mohli bez obtíží pracovat. Dejte pod sifon kbelík nebo mísu. Potom sifon odmontujte a nechte odtéct zbývající vodu do kbelíku. Ideálně nechte sifon v jednom kuse, jelikož ho poté. Materiál granit nerez keramika umělý kámen Tvar rohové.


Podle statistik až úkonů v kuchyni se točí okolo dřezu. Dřez je nový, nepoškozený v kompletním balení. Dřez neslouží pouze jako mycí centrum.


Tuto funkci už z velké části přebraly myčky nádobí. Slouží ale také jako prostor, kde očišťujeme a krájíme potraviny, odkládáme. Další variantou je umístění dřezu pod desku (jedná se o tzv. vnořený kuchyňský dřez ), který tak zcela splývá s pracovní plochou.


V takovém případě se však využívá pouze u voděodolných materiálů kuchyňských desek, jako je přírodní kámen a podobně. A není divu - díky vysoké kvalitě a nejrůznějším barevným provedením se hodí do každé kuchyně. Granitové dřezy se těší čím dál tím větší oblibě. V našem e-shopu naleznete granitové kuchyňské dřezy renomovaných značek v mnoha technických variantách, a tak nezáleží na velikosti vaší kuchyňské pracovní desky - kvalitu a praktičnost si u nás může.


Prohlédněte si naši nabídku odolných kuchyňských dřezů. Vybírat můžete z široké škály stylů i barev za nízké ceny, díky nimž si dotvoříte svou vysněnou kuchyň. Potřebujete kvalitní dřez na kuchyňskou linku? Máme nejširší výběr kuchyňských dřezů - malé i atypických rozměrů. Kupte nerezové, keramické, smaltované, granitové, bílé.


Vyberte si tvar: kulatý, rohový, oválný nebo čtvercový. Jednodřez, dvoudřez, s odkapávačem, vaničkou nebo bez. Pakliže naznáte, že i při dokoupení dalších dílů sifonu se nákup stále vyplatí, směle do něj. Celkově je sifon velmi levně zpracován, těsnění (tam, kde nechybí!) je křivé, nedoléhá.


V některých místech ani jednotlivé díly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky