pátek 8. května 2020

Těsnící lišta kronospan

Těsnící lištu lze koupit v délce 1m nebo 2m. Zobrazit další kategorie Skrýt další kategorie. TĚSNÍCÍ LIŠTA K0FP Gold Craft Oak 420. K těsnící lišta K093SL Mramor šedý císařský TL je na objednávku.


Nelze zaslat přepravní firmou - kvůli délce lišty je cena za přepravu vysoká. Lišty poskytují další ochranu zadní hrany pracovní desky. Nabízejí praktickou cestu napojení pracovní desky ke stěně a mohou být jednoduše instalovány za použití silikonového pásku, což je nejen jednoduché na aplikaci, ale zároveň poskytuje také ochranu proti vodě a páře.


Rozměry: výška mm, šířka mm(dle nákresu), délka metry. Vážení zákazníci, objednávky můžete nadále provádět prostřednictvím e-shopu, telefonicky, e-mailu a obchodních zástupců. Laminované dřevotřískové desky jsou tradiční velkoplošné desky na bázi dřeva povrchově upravené impregnovaným dekorativním papírem. Navíc kuchyňské pracovní desky za trvale nejnižší ceny.


Funkce těsnicí lišty spočívá ve znemožnění průniku vody za kuchyňskou linku. Materiál: pohledová strana kov, zadní plast. K pracovní desce na kuchyňské lince nezbytně patří také těsnící lišta.


U nás najdete širokou nabídku dřevin, které jsou vhodné pro použití pod širým nebem. Tento produkt bude dle Vašeho požadavku objednán. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Zabraňuje zatékání vody za pracovní desku. Tesnici lista na pracovni desku kronospan.


Těsnící lišta kronospan

Lišta těsnící L A -1m černá,buk KÓD: 1K. Plošný materiál ostatní. Aby nová kuchyň dlouho sloužila, tak se musí líbit, musí být praktická, a hlavně: její údržba musí být nanejvýš jednoduchá. Těsnicí lišta zamezí průniku vody za linku a chrání samotnou pracovní desku před poškozením.


Upevněním soklu na nožky kuchyňské linky zabráníte vodě a nečistotám, aby vnikaly pod linku. Centrální sklad: ks d. Přechodová (prodlužovací) lišta slouží k plynulému spojení desek ve stejném směru, rohová lišta ke spojení dvou navzájem kolmých desek. Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj. Jedná se o pomocné příslušenství k vylepšení sací. Kronospan (118) Opes (15) Zobal.


Tato lišta má - bazar, inzerce Kuchyně - strana 37. Sekce Kuchyně - Nábytek bazar - řádková inzerce nábytku - strana 37. Vhodná pro všechny typy desek od společnosti Gutta. K těsnícím lištám jsou vždy dostupné také plastové koncovky a rohové díly k napojení lišt do rohu. Tím prodlužuje životnost Vaší kuchyně a chrání ji před znehodnocením.


Pěnová těsnící lišta pro utěsnění vlnových desek u okapu a hřebene. Kompatibilní se sklolaminátovými rolemi Guttagliss PES 76xmm (sinus) a PVC desek 70xmm (sinus). Nekompatibilní s deskami Guttanit a Guttapral.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky