pondělí 18. května 2020

Zvonkohra koshi

Zvonečky KOSHI jsou nebesky znějící zvonkohry s krásným, jemným a hladivým zvukem, plným subtilních rezonancí a alikvótních tónů. Její rozeznění podněcuje soustředěnost, důslednost a vytrvalost. Element OHEŇ = intuice. Podporuje spiritualitu a vyšší smysl toho, co dělám.


Ta je mnohem odolnější než přírodní bambus.

Vrstvením bambusu vzniká charakteristický povrch. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na zvonkohru, na nebo na celou sadu elementů. Hladivé a harmonizující zvuky a doteky těchto mistrovských nástrojů jsou nesmírně blahodárné a působivé.


Jednoznačně lze tyto zvonkohry nazvat léčivou hudbou, která přináší do vašich srdcí a domovů klid a pohodu. Uchopte zvonkohru za šnúrku a jemne ňou hýbte, krištáľovo relaxačný zvuk vo vás vyvolá tichý úžas. Zavesená bude hrať s vetrom a vytvorí nečakané melódie.

Môžete si vybrať zo rôznych melódií - Terra (Zem), Aqua (Voda), Aria (Vzduch) a Ignis (Oheň), inšpirované štyrmi živlami. Uvnitř každé zvonkohry je tónů naladěných tak, že ve vzájemné hře vytvářejí radostnou, klidnou a příjemnou atmosféru. Krouživých pohybem se rozezvučují.


Každá zvonkohra může být použita společně s ostatními (vytváří tak harmonické souznění). Jsou k dispozici ve typech zvuků a ladění (země, voda, oheň, vzduch). It is primarily a musical instrument but by its sober and elegant design it invites itself into every decor. Může se používat v muzikoterapii a má blahodárný účinek na lidské tělo a psychiku.


Na zvonkohrou hrajeme jemným krouživým pohybem, nebo dovolíme větru, aby nás překvapil svou melodií. Pomáhá vyrovnat energickou část osobnosti a podnítit k objevování světa. Ideální doplněk pro Feng Shui.


Považované za najkrajšie znejúce zvonkohry na zemi. Mohou se používat v muzikoterapii. KOSHI zvonkohry sú vhodné pre použitie doma, ako originálny darček, pre použitie v muzikoterapii, pre osoby s telesným a mentálnym postihnutím, osoby vyžadujúce si špecifický prístup, pre oblasť sociálnej starostlivosti a pod.


Koshi chime Ignis tuning. Vznikají ve francouzských Pyrenejích.

Zvonkohra Zaphir Naleznete zde ks zboží. Tenké bambusové oválné tělo zvonkohry obsahuje různě dlouhých kovových tyček, které představují jednotlivé tóny. Koshi zvonkohry jsou jak hudební nástroj, tak skvělý feng shui, vastu nebo geomantický pomocník. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Prináša do domu pozitívnu energiu, prosperitu, ochranu a šťastie pre jeho obyvateľov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky