pondělí 18. května 2020

Zátěžová podložka fitness

V naší nabídce zátěžových podložek naleznete podložky jak pro domácí využití pod fitness stroje, tak pod profesionální stroje do fitcenter a posiloven. Na výběr máte z několika druhů různých barev a provedení. Prosíme Vás o trpělivost, u expedice může vzhledem k situaci v Evropě docházet ke zdržení. Fitness podložka je užitečným doplňkem, který zpříjemní Vaše cvičení.


Podložky jsou skladné, lehké, mají protiskluzový povrch, díky kterému se během cvičení nepohybují. Najdete zde jak gymnastické podložky na jógu i aerobic tak i fitness podložky pro různé druhy fitness cvičení. Gymnastické podložky využijete při józe, aerobicu či jiném fitness cvičení. Posilovací podložka Sedco Slide Board , 230xcm.


Podložka pod běžecký pás je naprostou nutností. Tato podložka je snadno. Desky pevně drží při sobě a nedochází k nežádoucímu rozdělování.


Modulární FITNESS PUZZLE podložka TRINFIT účinně chrání podlahu před poškozením, tlumí zvuk při tréninku s činkami a lze ji použít i pro cvičení na zemi. Díky větší tloušťce mm podložka účinně snižuje vibrace způsobené cvičením, lze ji použít pod sportovní zařízení, jako jsou posilovací lavice, věže, rotopedy, cross trenažéry, běžecké či. Půjčovna rotopedů, běžeckých pásů, eliptických trenažerů, veslovacích trenažerů a dalších fitness strojů. Vlastní doprava po Praze a okolí. Speciálně upravená podložka z odolného polyuretanového materiálu, která je určena speciálně pro zatížení vyšší.


Zátěžová podložka inSPORTline je vhodná pro domácí využití pod fitness zařízení. V naší nabídce gumových podložek pod fitness stroje naleznete kvalitní podložky vhodné pro fitness centra a posilovny. Námi nabízené gumové podložky a desky pod fitness stroje slouží k utlumení hluku v posilovnách a zároveň zajistí výbornou stabilitu posilovacího náčiní.


V našej ponuke záťažových podložiek nájdete podložky pre domáce využitie pod fitness stroje a tiež záťažové podložky pod profesionálne stroje do fitcentier a posilňovní. Na výber máte z niekoľkých druhov rôznych farieb a prevedení. Ostatní fitness nářadí) Hodnocení produktu:. Vyberte si ideální rozměr, tloušťku i barvu, abyste si jakýkoliv sport zpříjemnili.


Dál už hledat nemusíte! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Podložky na fitnes sú vhodné na strečing, alebo cvičenie s vlastnou váhou. Naše podložky značky Domyos sú pohodlné, priestranné a výdržné. Modulární fitness podložka na aerobic, celkový rozměr 2x 2cm. Masážní podložka chodidel inSPORTline.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Dajú sa tiež použiť, aj pri iných tipoch tréningu. Vďaka nim si môžete zlepšovať flexibilitu, stabilitu, posilňovať a tvarovať svoju postavu alebo relaxovať.


Zátěžová podložka fitness

Kč Přidat do porovnání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky