úterý 4. srpna 2020

Wpro sks101 univerzální mezikus 60 × 60 cm

Free Shipping Available. Find great deals on eBay for wpro and wpro limescale. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Pomocí této základní spojovací sady ušetříte místo ve vaší domácnosti. Univerzální spojovací díl Wpro SKS1se vkládá mezi pračku a sušičku. Je vybaven výsuvnou policí, na kterou si během praní či sušení můžete položit veškeré příslušenství. Je praktická i pro naplňování a vyprazdňování sušičky, stejně jako pro odkládání prádla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. SKS 1MEZIKUS PRAČKA SUŠIČKA WPRO.


Nová WPRO univerzální stahovací sada stabilizuje vaši sušičku v poloze nad pračkou, a to zcela bezpečně díky zařízení Safe-in-Lock. Praktická sada s výsuvnou poličkou, díky. Firma Whirpool přináší univerzální policový mezikus , který skvěle vyplní prostor mezi vaší pračkou a sušičkou.


Maximální zatížení police kg. Díky vysoké kvalitě a robustní konstrukci umožňuje naprosto bezpečně umístit sušičku nad pračku. Ke stabilizaci instalace je mezikus dodáván s pásem, který umístíte kolem obou. Tento mezikus je vybaven výsuvnou policí, na kterou si během praní či sušení můžete položit veškeré příslušenství, které k tomu potřebujete, čímž zlepšuje využití prostoru v místnosti.


Návody pro Mezikus pračka - sušička s výsuvem Whirl. Tento spojovací díl je opatřen výsuvnou policí, na kterou je možné si odkládat prádlo během plnění nebo vyprazdňování spotřebiče. WPRO SKS1univerzálny medzikus × cm. Montážní souprava slouží díky zařízení Safe-in-Lock k naprosto bezpečnému umístění sušičky nad pračku s předním plněním. Tím zlepšuje využití prostoru v místnosti.


Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V bílém provedení, z kvalitního plastu. Jedná se o bezpečné umístění sušičky nad pračku s předním plněním.


Sa tablette coulissante offre un plan de travail supplémentaire pour charger, décharger et plier le linge sans se baisser. Potřebujete sušičku prádla a hledáte pro ni místo? Můžete ji umístit na automatickou pračku. Materiál sady je ABS plast. Právě jste si přečetli obecné informace o produktu.


Pro optimální péči o pračky a sušičky Whirlpool doporučujeme používat originální příslušenství a doplňky Wpro. Vyzkoušejte například tablety proti zápachu z praček AFR 301.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky