pátek 14. srpna 2020

Vestavná myčka hloubka 50 cm

Mycka vestavena hloubka cm. Pak je vestavná myčka GORENJE GVSP165J pro vás jako stvořená. Vestavná myčky nabízí XXL prostor, který pojme až sad nádobí.


Většinu zboží zasíláme okamžitě. Díky šetrnému oplachování dokáže tato vestavná myčka s filtrační technologií a výkonným čerpadlem účinně šetřit vodou i energií.

Navíc pracuje tiše a dosahuje výborných výsledků. Je to až 7× méně oproti mytí pod tekoucí vodou z baterie, kdy spotřeba dosahuje až litrů. Spotřeba energie vestavné myčky nádobí cm. Amica DIM436ABH myčka nádobí. Myčky nádobí s hloubkou do cm.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Stolní myčka , která si poradí s šesti sadami nádobí. Oproti standardní 60cm variantě zabere méně místa a zvládne umýt 8–sad.

Před pořízením zkontrolujte rozměry myčky v produktovém. Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. A je myčka stejně účinná? Jakmile program skončí, ozve se tlumený zvukový signál. Je vás doma více a produkujete spousty špinavého nádobí?


Hodí se do 4členné domácnosti a zvládne umýt až sad nádobí. Bosch SMI46KS03E je vybavena všemi standardními programy mytí včetně šetrného programu pro skleničky, automatického programu a nechybí ani možnost rychlého umytí čerstvě znečištěného nádobí. Pro maximální účinnost sušení nádobí je nutné zajistit adekvátní odvádění horkého a vlhkého vzduchu ven z myčky. K tomu napomáhá i tato na pohled velice jednoduchá, ale nesmírně užitečná funkce, která automaticky otevře dveře myčky po ukončení mycího cyklu. Prohlédněte si naše dokonalé myčky od značky MORA.


Vzhledem k funkcím, které myčky nabízí se řadí mezi ty nejlepší na trhu. Dominantou jsou technologicky vyspělé funkce zajišťující dokonalé sušení i mytí na vysoké úrovni. Případně lze použít nerezová čelní dvířka s úpravou CleanSteel od Miele.


K dispozici je mycích programů s možností odloženého startu o hodin a ukazatele funkcí. Plně integrovaná myčka Whirlpool WIP4O32PGE disponuje praktickými programy mytí. Myčka patří do energetické třídy A. O snadné nastavování se postará inteligentní senzorová technologie 6.

VESTAVNÁ MYČKA NÁDOBÍ BYLA VYSTAVENA NA NAŠEM STUDIU, NIKDY NEBYLA POUŽITA V PROVOZU. Máte-li pak ve své kuchyni k dispozici pouze omezený prostor, doporučujeme vaší pozornosti vestavné myčky nádobí o šířce cm. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


DOPRAVA A INSTALACE Doprava dle platných dodacích podmínek. Zásilky jsou přepravovány službou PPL Sprint, jsou předávány na vykládací rampě nebo na chodníku před budovou příjemce. Vložte do myčky všechno potřebné nádobí díky zásuvce MaxiFlex. Naše myčka nádobí Silence Plus.


ExtraDry: zvláště účinné sušení pro špatně schnoucí nádobí. Vytvoří pro vás zvláště klidné prostředí. Sklo °C: ochranný program pro šetrné mytí a sušení.


SuperSilence: pozoruhodně tichá při dB.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky