úterý 18. srpna 2020

Zapékací miska kulatá

Tradiční karlovarský porcelán objednejte nyní za skvělou cenu na Porcelánovém světě. Pekáč a zapékací mísa patří k základní výbavě každé kuchyně. Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem. Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou. V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete.


Dopřejte si pohodlné vaření. Recenze na pekáče a zapékací mísy. Pekáče a zapékací mísy podle zkušeností ostatních. Kulaté, oválné i hranaté zapékací mísy různých velikostí najdete v této části naší nabídky.


Jsou vyrobené z klasických materiálů, jako je žáruvzdorné sklo, porcelán nebo keramika, ale i moderní silikon. Kulatá zapekací miska ze zapekací keramiky od společnosti MaserAsia. Zpekací kulatá miska má r. Zapékací miska na muffiny.


Mísa zapékací obdélníková 17. Mísy jsou vhodné k zapékání pokrmů nebo jako praktické nárazu odolné skleněné mísy do kuchyně. V sekci zapékacích mís najdete pekáče různých velikostí a tvarů.


Skleněná mísa Moon BergHOFF bez poklice najde využití při pečení a zapékání do teploty až 2°C. Oceníte její tvar i držáky, které usnadňují manipulaci s mísou. V balení navíc najdete silikonové chňapky pro bezpečné uchopení.


Svojí velkostí a hloubkou je ideální pro přípravu i servírování pokrmů. Vyberte si z naší pastelové kolekce i ostatní doplňky, které vám v kuchyni nesmí chybět. Miska zapékací kulatá na zapékaní příloh, masových i zeleninových směsí, desertů.


Zajistí také příjemné servírování oliv, oříšků, zeleniny a nebo různých omáček a dresinků ke grilovanému masu. TAPIO YLI-VIIKARI Tapio Yli-Viikari pracoval v 80. Po svém působení ve finské porcelánce nastoupil na prestižní University of Art and Design v Helsinkách a přednášel na katedře keramiky a sklářství. Tata porcelánová sada bude praktickým i nepostrádatelným pomocníkem pro přípravu pokrmů. Připravený pokrm můžete servírovat přímo v zapékacích miskách, ozvláštni prostřený stůl při setkání s rodinou nebo přáteli.


V nabídce kulaté i podélné porcelánové zapékací misky různých velikostí včetně unikátní silikonové misky pro přípravu a uchování pokrmů. Miska je vyrobena z tvrdého boritokřemičitého skla, které je velmi odolné, jak mechanicky, tak i teplotně. Výhodou je dlouhá životnost, hygienická nezávadnost. OCUISINE MÍSA ZAPÉKACÍ OCUISINE KULATÁ 24CM. Zápékací mísa s víkem kulatá SMART TOUCH, l. Detailní popis produktu.


Křupavou zeleninu, brambory se smetanou a slaninou i zapečené těstoviny snadno připravíte díky kvalitní kulaté zapékací míse s víkem SMART TOUCH, která se pyšní zapuštěnými uchy pro snadnější manipulaci. Materiál je velmi odolný, jak mechanicky, tak i teplotně. Teplotní rozsah -až 3°C. Sklo je hladké a neporézní, snadno se udržuje. Kč (20EUR) 1 BIO.


Každá zapékací mistička sestává z kastrůlku s rukojeťmi a vhodné pokličky. Jaký pekáč či zapékací mísu byste rozhodně měli mít doma? Hledáte pro vás vhodný pekáč či zapékací mísu?


Poradíme vám s výběrem vhodného tvaru i materiálu tak, abyste byli pánem vlastní kuchyně a tvořili v ní doslova zázraky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky