středa 12. srpna 2020

Yixing konvicka

Právě zde se snoubí mnohaletá hrnčířská tradice a unikátní vstupní materiál - hlíny Zi Sha a Zhu Ni. Tyto hlíny jsou vysoce porézní a dokáží vstřebat a uchovávat chuť a aroma. Keramické nádobí a především čajové konvičky. Vybranou barvu šálků prosíme uveďte do poznámky při zadávání objednávky.


Spodek konvičky i víčko je značeno razítkem výrobce. V katalogu nemáme podrobnější informace o yixing konvicka. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. On-line obchod s keramikou a porcelánem pro milovníky a příznivce čaje a čajových obřadů.


Nyní ke každé zakoupené yixing konvičce obdržíte zdarma dva yixing šálky. Kvalitu provedení posuďte sami na přiložených fotografiích. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Konvička je krásně zdobená ornamenty draka. Neglazovaná konvička, která má klasický tvar. Tato yixingová konvička je vhodná pro jakýkoli druh vícenálevového čaje a jeho přípravu způsobem Gong Fu Cha. Zvláštní skupinu pěkných čajových konvic tvoří konvice z nepolévané kameniny, zemitých barev a často bizarních tvarů.


Karel Valter, Vše o čaji pro čajomily) Pro majitele této konvičky je důležité, aby si dobře vybral, na jaký druh čaje ji bude používat. Kvalitná japonská konvička s typickým bočným uchom, nenahraditeľná pri príprave japonských čajov. Vyrobené v čínskej dielni v Yxingu. Aukční dům se zaměřením na kvalitní starožitnosti z první poloviny 19. Vtáčia konvička YIXING Ghong Fu 150ml, vhodná na prípravu viacnálevových čajov.


All four sides of the teapot are carved in deep relief with a motif featuring plum blossoms and pines in cartouches. The handle of the domed lid is executed as a twig, the square handle of the teapot is shaped like the neck and head of a mythical beast. Kamenina tvrdého střepu typu i-sing. Po těle tlačený dekor kosočtverců. Táto čajová keramika, ktorú vám ponúkame, pochádza zo slávneho čínskeho Yixingu.


Dovážame ju priamo od producentov spolu s kvalitnými bonsajovými miskami. V tomto oddělení najdete jak zboží, které je plně funkční, ale má vadu na kráse. Nebo také výprodejové kousky za zvýhodněné ceny. Relaxaci, odpočinek a chvíle oddechu vám zpříjemní nejen kvalitní čaj, ale také krásná čajová souprava. Správně připravený čaj a vhodný způsob servírování vám umožní si vychutnat čaj naplno.


Magická konvička, konvička na čaj se sítkem, čajové příslušenství, Čajová zahrada - když chcete opravdový čaj a kávu. Yixing - je vo svete pojmom, je to miesto, kd. Probíhá inventura a naskladnění nového zboží! Také pro Vás připravujeme nějaké novinky. Vítejte › Keramika › Sklo › konvičky.


Oblíbená malá skleněná konvička - vhodná pro všech. Jemný prášek vzniklý rozemletím nejlepších tříd listového čaje Tencha produkovaného stejně jako čaj Gyokuro ze stíněných plantáží, používaný pro přípravu čaje usucha (tj. tzv. řídkého čaje) při čajovém obřadu. Ručne vyrábaná konvička z kvalitného tenkostenného varného skla.


Vhodná pre všetky druhy čajov. Vám nabídneme elektronické vodní dýmky, kvalitní sypané čaje, matcha tea, sítka, konvičky a další různé čajové doplňky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky