středa 26. srpna 2020

Vestavná mikrovlnná trouba philco

Moderní vzhle špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky vestavných mikrovlnných trub Philco. POC STXP Samočistící pyrolytická trouba , objem trouby litrů, teplota - 2°C, ovládání tlačítkové se zamáčkávajícími otočnými knoflíky, funkce připomenutí (odpočet), funkce pro úsporu energie, funkce odložený start, kontrola časových funkcí, velkoplošný gril, turbo gril, sonda na maso 1x, ochlazovací ventilátor, 2x teleskopický plnovýsuv 1. Vestavná mikrovlnná trouba s grilemautomatických programůrežimy… 2. Mikrovlnná trouba s grilemObjem trouby lautomatických programů6… 3. Jistě uvítáte i moderní vzhled a jednoduché ovládání. Přejít na stránku Philco. Nahlášení reklamace pro domácí spotřebiče Tento formulář nelze využít pro malé domácí spotřebiče jako kávovary, konvice, roboty apod. Infromace o produktu Jsem majitelem certifikátu služby bezplatný servis.


Ihned k odeslání Ihned k odeslání. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Volně stojící multifunkční mikrovlnná trouba , která se může pochlubit funkcemi jako je AUTO cook, JetStart nebo Defrost. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely.


Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Jistě jste slyšeli o tom, že v čistících hubkách a hadrech se drží bakterie. Tento problém vám pomůže vyřešit rychle a jednoduše mikrovlnná trouba. Všechny informace o produktu Pečící trouba PHILCO PKO 4IF, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze PHILCO PKO 4IF.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vyberte si mikrovlnnou troubu od Whirlpool. Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl.


Tato vestavná mikrovlnná trouba s grilem umožňuje nejen mikrovlnný ohřev a grilování, ale i řadu dalších užitečných funkcí a programů. Je vybavena režimy kombinovaného vaření, funkcí romrazování a nebo automatickými přednastavenými programy, které vám usnadní přípravu pokrmů. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz k produktu Philco PMD BIB vestavná mikrovlnná trouba , napište do diskuze na této stránce.


Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Díky této technologii je. Nádherné nerezové provedení, matné zvenčí a lesklé zevnitř, vás okouzlí hned na první pohled.


Tento spotřebič vedle krásného designu disponuje i spoustou programů a funkcí, které si dokážete zvolit velmi jednoduše, a to pomocí mikro. Velká multifunkční vestavná trouba POD12IF nabízí dvojí pečení pomocí Duo… 2. Vestavná troubaObjem LEnergetická třída AprogramůPlně dotykové… 3. Tato mikrovlnná trouba je vybavena LED displejem, bezpečnostním vypínáním a časovačem. Produkt je momentálně nedostupný.


Pro podrobnější informace o naskladnění zboží volejte prosím naši zákaznickou linku. Kvalitní nerezové provedení si získá srdce i toho nejnáročnějšího zákazníka. Ruku v ruce s kvalitním provedením jde i široký výběr programů a úrovní výkonu. Můžete grilovat, vařit, ohřívat či rozmrazovat bez obtíží.


Není určena pro použití na pracovní desce kuchyně nebo v kuchyňské skříňce. Jednou z jejich velkých předností. Přečtěte si rovněž i speciální instrukce o instalaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky