pátek 21. srpna 2020

Varná konvice

Sofistikovaná varná konvice umožňující volbu optimální teploty pro jakýkoli druh čaje či kávy. Samozřejmostí je moderní design, snadná manipulace a odnímatelný filtr vodního kamene. Rychlovarné konvice mají své nezastupitelné místo v našich domácnostech. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty.


Varná konvice

Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Po ránu jsou nejlepším přítelem, protože dokud si neuděláme ranní kávu nebo čaj, tak nefungujeme. Prodám věci do kuchyně nebo domácnosti celkově, dle seznamu níže, včetně specifikace, plus další věci do kuchyně.


Celkově je však varná konvice pro ohřev vody úspornější než např. Smaltovaná varná konvice o objemu 2. Pískací varná konvice od značky Lamart je vhodná na všechny typy sporáků včetně indukčního. Je vyrobena z velice kvalitní nerezové oceli a její madlo je zhotoveno z odolného plastu. Díky plastovému odnímacímu víčku se snadno čistí.


Nedis KAWK510EWT je vybavena bezdrátovou otočnou základnou a díky ergonomickému tvaru budete vodu nalévat pohodlně i při úplném naplnění. Stylové provedení z nerezové oceli, dřeva a gumy činí z varné konvice nápaditý doplněk každé kuchyně. Spolehlivá šedá varná konvice s kvalitním středovým kontaktem uvaří až l vody. Oceníte odnímatelný filtr proti vodnímu kameni i bezpečnostní výklopné víko.


Odnímatelné víko, které usnadňuje čištění. Zvukový signál – zapískání, jakmile tekutina uvnitř konvice dosáhne varu. Rukojeť z nerezové oceli se silikonovou výztuží pro bezpečné a pohodlné uchopení konvice. Objevte Philips varná konvice. Zjistěte, proč jsou pro vás tyto varná konvice vhodné.


Porovnávejte, čtěte recenze a objednávejte online. Stačí si jen vybrat jestli chcete keramickou, nebo nerezovou, retro, nebo moderní… Na FAVI. Konvice na vaření vody. Na podstavci, do kterého pak nasedá samotná konvice , jsou kontakty zakryty umělohmotným krytem, který je při nasazení konvice odsunut a při jejím sundání se pomocí pružného drátku vrací zpět (viz obr. 8).


Xiaomi Mi Smart Kettle Chytrá varná konvice nova Ovládání přes mobilní telefon prostřednictvím Bluetooth. Udržování nastavené teploty až po dobu hodin. Varná konvice ze stojanem. Vodu přivede k varu do minut. Nerezová ocel 3bezpečnější a čistší voda.


Vysoce kvalitní termostat STRIX pro delší životnost. Výběr teploty podle druhu čaje. Je vybavena základními programy pro přípravu čaje - Green (zelený čaj), Black (černý čaj), Herbal (bylinný čaj), Oolong (čaje Oolong)a White (bílý čaj). Malá nerezová konvice pro rychlý ohřev až litru vody.


Má oboustranný vodoznak, světlenou kontrolku provozu a skryté topné těleso. Koupit v ETA shopu Máte dotaz? Stylová varná konvice o obsahu litru, její používání je pohodlné a bezpečné.


Varná konvice

Dostupná ve dvou verzích provedení: 12V a 24V. Navrhnutá speciálně pro užívání v automobilech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky