čtvrtek 13. srpna 2020

Vyhřívané ponožky

Vyhřívané ponožky

Drivers available same day. Teplé ponožky jsou určitě výborná věc, ale vyhřívané ponožky jsou ta nejlepší věc, jakou si můžete pořídit pro svá studená chodidla. Elektricky vyhřívané ponožky Thermo Socks.


Vyhřívané ponožky

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ponožky vyhřívané Lenz set of heat sock 5. V této kategorii najdete vyhřívané vložky do bot, funkční prádlo, vesty nebo rukavice. Po vyjmutí baterie vyhřívané oblečení lze prát v pračce na stupňů. Whether it be retail, corporate, private banking or technology, we have a long history in. Na doma či venkovní sportovní aktivity.


Skvělé vyhřívané ponožky Lenz prověřené mnoha lyžařskými experty v nejtěžších podmínkách. Napájení je zabezpečeno přes konektor 2x AA bateriemi (nejsou součástí ponožek). Lze použít nabíjeci nebo nenabíjecí. Pro schránku s bateriemi. Lyžařské vyhřívané ponožky s velkým počtem vyztužení (holeň, kotník, nárt) pro maximální komfort při lyžování.


Vyvinuto ve spolupráci s X-Technology. Baterie není součástí dodávky, nutno objednat případně zvlášť viz Příslušenství níže. Nabízí velmi snadné ovládání jedním tlačítkem, kterým ponožku zapínáte a také přepínáte stupeň výhřevu.


Vybrat si můžete ze tří stupňů výhřevu. Topení do lyžařské obuvi Therm-ic. Rukavice s vyhříváním Therm-ic, Rukavice s vyhříváním ZANIER, vyhřívání do lyžařské obuvi LENZ.


Senzační výrobek na všechny zimní aktivity od firmy LENZ, která navazuje na firmu Therm-ic (rozdělení firmy). Digital Banking, Product Innovation Expertise. Omni-channel, Customer Experience Strategy. Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.


Vyhřívané ponožky

Tyto vyhřívané ponožky jsou ideálním doplňkem pro outdoorové aktivity a nadšence zimních sportů. Využití najdou jako vyhřívané oblečení pro lyžaře, myslivce, motorkáře, ale i pro všechny, kteří mají rádi nohy v teple za všech okolností. Hřejí až 4-hodin na jednu baterii na příjemnou teplotu 40°C a tedy nohy nepřehřívají ale udržují je v přirozené teplotě. Ideální na zimní sporty, procházky, turistiku a hlavně pro ty, kteří mají chladné chodidla.


Dámské vyhřívané lyžařské ponožky s anatomickým tvarem. Jsou vyrobeny s velkým počtem vyztužení (holeň, kotník, nárt) pro maximální komfort při lyžování. Vyhřívané jsou jen prsty (špička nohy).


Nejprodávanější produkty. LED kosmetické zrcátko bílé. Udržují nohy v teple a stimulují krevní oběh. Jsou pohodlné a pružné – dokonale padnou. Použitý materiál Spandex rovnoměrně odvádí pot, efektivně tak redukuje vlhkost a udržuje nohy v suchu.


Může Vás také zajímat: lyže, lyžařské oblečení, lyžařské boty, lyžařské hole, lyžařské helmy, lyžařské ponožky. Tyto ponožky Lenz Heat si zamilují i maminky a tatínkové, které tráví spoustu času s dětmi u sjezdovky nebo při zimních procházkách. V nabídce jsou dva typy těchto Lithium-iontových baterií: PRO-S 3. Malá kompaktní baterie může být upevněna na lýtko nebo obuv pomocí popruhů se suchým zipem, který je s ponožkami dodáván. Vybírejte pánské ponožky a další značkové zboží.


Světové značky SKLADEM Nakupujte z POHODLÍ domova Prodloužená doma na výměnu či vrácení Velké výhody pro členy Klubu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky