pondělí 17. srpna 2020

Žítkovské bohyně mluvené slovo

Milí návštěvníci těchto stránek, dříve než se tu porozhlédnete, slyšte, proč byly založeny. Parta nadšenců, kteří s oblibou poslouchají rozhlasové hry, povídky, seriály a mluvené slovo vůbec, se rozhodla, že by stálo za to vybudovat rozsáhlou databázi údajů o nahrávkách mluveného slova - takový velký katalog, v němž je možné dopátrat se všech. Jen je třeba si před poslechem knihu přečíst, aby člověk netápal v množství postav, nebo si poslechnout příběh vícekrát.


Je už jenom na tom kterém posluchači, čtenáři, kterou cestu si zvolí. Tučková, která vystudovala dějiny umění a bohemistiku na Filozofické fakultě v Brně a pracuje jako kurátorka, je také autorkou několika. Kateřiny TUČKOVÉ ŽÍTKOVSKÉ BOHYNĚ Jak knihu popsat? Od první chvíle až do poslední věty, která ve mně stále zůstává, byl člověk zcela zatažen do příběhu.


Macháček, Štěpán: Tučková představila v Egyptě Žítkovské bohyně. Své překladatelce dala zabrat. In web ČRo Radiožurnál, 16. Spisovatelka Kateřina Tučková představila svůj román Žítkovské bohyně arabským čtenářům.


Na Káhirském literárním festivalu. This feature is not available right now. Please try again later. Hašek, Herrmann, Bass - To nejlepší z české humoresky ( Mluvené slovo , Audiokniha, AudioStory,) by AudioStoryCZ.


Vitejte na Mluvené Slovo ! Na tomto kanálu vystavujeme nekomerční amatérské audioknihy v češtině pro fanoušky audiobooků, lidi s omezeným zrakem a ty, kteří s. Recenze audioknihy Žítkovské bohyně „Celé vyprávění je velice zajímavé a myslím, že i dost neobvyklé. Nezjišťovala jsem si další informace, ale musím teď přemýšlet nad tím, zda je to vymyšlený příběh nebo jestli přece jen se ještě celkem nedávno na moravě „bohovalo“. Fascinující příběh o ženské duši, magii a zasuté části naší historie. Ohodnotit Doporučit známemu Žítkovské bohyně - CD mpKateřina Tučková. Běžná cena: 3Kč: Sleva: : Akční cena: 2Kč.


Bílých Karpat, nadané až nadpřirozenými schopnostmi. Uměly pomocí bylinek vyléčit nemoc těla i duše, zařídit lásku vysněného partnera či vyčíst budoucnost z odlitého vosku. Tyto ženy, jež si své umění (tzv. bohování) po staletí předávaly z matky na dceru a jejichž osudy.


Léčily, pomáhaly s trápeními a viděly do budoucna. Své umění si předávaly po generace. Vyhnání Gerty Schnirch: Byla rodilá Brňačka… než začalo být důležité, jestli má víc české nebo německé krve. Audio knihy Mluvené slovo na CD Krásná literatura Žítkovské bohyně - CD mp3. CD mpTučková Kateřina Příběh žítkovských bohyní je skutečností inspirovaným příběhem rodu žen, které byly obdařené výjimečnými schopnostmi - uměly léčit a pomáhat s kdejakým trápením, uměly poradit v nesnázích a také prý viděly do budoucnosti.


Předchozí obrázky Další obrázky. Původní cena 32Kč Sleva 5Kč Cena s DPH 27Sleva platí do vyprodání zásob Cena bez DPH 25Kč. Na externím skladě na externím skladě. A jeho zásahům i trošku dopomoci… Říkalo se o. Román Žítkovské bohyně způsobil v českých literárních vodách poprask a následně brázdil český literární rybník od ocenění k ocenění.


Bylo jen otázkou času, kdy se tohoto románu chytne někdo, kdo se jej bude snažit převést na filmové plátno či na divadelní jeviště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky