pondělí 7. září 2020

Vakuovy uzaver vina

Vyplněním a odesláním formuláře souhlasíte s nezbytným zpracováním Vašich osobních údajů pro účely zasílání obchodních sdělení v souladu s našimi Zásadami zpracování osobních údajů. Příloha 2: Reklamační řád 1. Tento reklamační řád se vydává v souladu a ve smyslu zákona č. Odteraz už nemusíte dopiť celú fľašu či vyliať víno, ktoré Vám zvýšilo. Jednoducho fľašu zazátkujte s touto vákuovou zátkou a všetka chuť a čerstvosť ostanú zachované. Zabraňuje oxidácii a zachováva komplexnú vôňu a chuť červeného, bieleho aj šumivého vína. Navrhnuté na použitie so systémom Multifresh.


Tento uzávěr na základě jednoduchého principu odčerpání vzduchu z lahve zachová kvalitu nedopitého vína. Jeho použití je skutečně velmi snadné, používají a doporučují ho i profesionální vinaři. Vyplnením a odoslaním formulára súhlasíte s nevyhnutným spracovaním Vašich osobných údajov pre účely zasielania obchodných oznámení v súlade s našimi Zásadami spracovania osobných údajov.


Vakuový uzávěr na víno K optimálnímu zachování aroma vína v otevřené láhvi. Na optimálne zachovanie arómy vína v otvorenej fľaši. Zatváranie fľaše s vínonasaďte uzáver na fľašu a odčerpávajte vzduch tak dlho, kým nepocítite odpor. Vhodný na bežne predajné fľaše vína.


Z ušľachtilej ocele a plastu. Free Shipping Available. Check Out Viner on eBay. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Užijte si vaši vinnou chvilku do plné sytosti. Vyzbrojte se těmi správnými doplňky, které dávají vinnému rituálu prvek elegantního stolování podle společenských etiket. Takže i lahev archivního vína si můžete dopřávat a. Vákuový uzávěr lahve na víno - Ibili. BALVI Fresh - plastový uzávěr s vakuovou pumpou a značením dne uzavření.


DPH V případě zájmu o osobní odběr v Brně tuto skutečnost prosím uveďte do poznámky nákupního košíku. Z ušlechtilé oceli a plastu. Uzávěr se hodí na běžně prodejné láhve vína. Skvelé slovenské biele a červené vína vinárstva Mrva Stanko, Podola, Elesko, Mavín Martin Pomfy, Vins, Ostrožovič, Pavelka a syn, Skovajsa, Nichta, Repa winery ale aj vína z Talianska, Francúzska - Bordeaux a Burgundsko.


Stačí nasadit speciální pryžovou zátku, pomocí pumpy vysát přebytečný vzduch a víno pak ve vakuu vydrží dlouho čerstvé, jak byste je právě otevřeli. Tento uzáver na základe jednoduchého princípu odčerpania vzduchu z fľaše zachová kvalitu nedopitého vína. Jeho použitie je skutočne veľmi jednoduché, používajú a odporúčajú ho aj profesionálni vinári. K uzávěru přitlačíte spodní část pumpy.


Stláčením rukojeti postupně vypumpujete vzduch z láhve (že je vzduch odsátý, poznáte podle rostoucího odporu). Drazí milovníci vína, nemějte strach, nebudeme tady teď víno prohánět nějakou vakuovou pumpičkou, takoví barbaři zase nejsme ;) V případě této pumpičky jde jen o odsátí vzduchu z lahve, což je pro víno výhodné, protože nepodléhá účinku tak rychle a pumpička společně se zátkou se stane vaším dobrým pomocníkem při skladování nedopitého vína. Praktický a užitečný dárek pro milovníka vína - digitální teploměr na víno BALVI a vakuový uzávěr vína! KVALITA, PRAKTICKÉ VYUŽITÍ a DOBRÝ DESIGN - to jsou dárky značky BALVI.


Výrobce: Sada dvou uzávěrů v balení. Ano, souhlasím s tím, že Tchibo na základě mých nákupních a uživatelských preferencí bude vytvářet osobní profily, aby mohlo reklamní a webové nabídky lépe uzpůsobit mým osobním zájmům (více informací).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky